lol - Komentāri

About Komentāri
shitas kaadreiz bija manaa journaliitii..28. Maijs 2004 - 11:00
viena dzjeka staasts
"nekad nespeeshu saprast, kaapeec viirieshiem un sievieteem ir tik dazjaadas izpratnes par seksu. veneera, marss-nekad nesapratiishu. kaapeec viirieshiem leemumu pienjemshana un lietu izpratne iet caur smadzeneem, bet sievieteem-caur sirdi?
viss notika taa. pagaajusho nedeelju kaadu vakaru liekoties ar sievu guleet, es pameegjinaaju vinjai "piebraukt", bet peec paaris neveiksmiigiem meegjinaajumiem es izdzirdeeju:
-zini, man kautkaa negribaas. vienkaarshi kaadu briidi paturi mnai savos apskaavienos.
-KO?
un shajaa vietaa vinja pateica pashu briesmiigaako fraazi, kaadu tika viens viirietis var izdzirdeet no savas miiljotaas sievas:
-nu, tieshaam, miiljais. man liekas, ka tu vienkaarshi nespeej izparst manas sievishkjiigaas emocionaalaas vajadziibas.
es nodomaaju kas gan vinjai leecies? ar vienu vaardu sakto, tovakar mums nekas nesanaaca un mees vienkaarshi aimigaam. naakamajaa dienaa mees devaamies iepirkties uz kaadu labi paziistamu vietu kuru es saucu GIV (gigantiskaa iepirkshanaas vieta). mees staigaajaam pa dazjaadaam nodaljaam, vinja uzlaikoja 3 nejeedziigi daargas vakarkleitas, bet nevareeja izshkjirties, kursh piestaav vislabaak. es teicu lai njem visus triis.
peec tam vinja devaas mekleet kurpes, kuras piestaaveetu shiem vakarteerpiem un es vinjai piedaavaaju panjemt pa vienam kurpju paarim pie katra teerpa.
pa celjam uz kasi mums gadiijaas juvilierizstraadaajumu nodalja, un vinja izveeleejaas sev paariiti auskaru ar briljantiem.
ziniet..es vinju sen nebiju edzeejis tik uzbudinaatu. aciimredzot, vinja bija noleemusi ka es esmu nojuudzies- vinja pajautaaja, kaa buutu ar to tenisa aprooci- es lieliski zinu, ka vinja savu muuzju nav tureejusi rokaas tenisa raketi. bet es arii tam piekritu.
vinja tur pat vai spiedza no sajuusmas, gandariijums vinjai bija tik pat kaa fizisks-seksuaals. jums bija jaaredz kaa staroja vinjas seja, kad vinja izdvesa:
-nu,miiljais,man shkjiet ka tas ir viss.varam doties uz kasi.
es vinjai uzspeeleetaa mieraa atbildeeju:
-nee, miiljaa, man kaut kaa negribaas.
juus ziniet, ko noziimee izteiciens "pilniigi negjiimii"? visa shii emociju gamma-neizpratne, saruugtinaajums, sashutums, naids... vienlaiciigi uzplaiksniija manas miiljotaas sejaa.
-nu, tieshaam, miiljaa. es vienkaarshi gribu lai tu to visu kaadu briidi patureetu savos apskaavienos un tas ir viss.
un kad vinja jau bija gatava mesties man virsuu un saplosiit smalkos gabalinjos, es piebildu:
-man liekas, ka tu vienkaarshi nespeej izprast manas viiriesha finansu iespeejas...
taa kaa tagad apmeeram liidz 2008. gadam man sekss nespiid."
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba