laikabedre -

About  

Previous Entry 18. Jun 2004 @ 14:18 Next Entry
1. janvaaris=agraa celshanaas - padomju hokejisti (izlase vai ACSK) devushies kaarteejaa turnejaa pa Ziemeljameriku, lai speeleetu ar NHL klubiem, speeli raada nezin kaapeec agri no riita, kaut kaados 8os, klusaam ielaviities vecaaku istabaa un iesleegt melnbalto "Horizontu", kurameejam bija 3 kanaali LTV un 1. un 2. vissavieniibas programma, iesleegt 10. kanaalu (1. kanaals), Riiga bija 3., 2. Maskava - 7., nogriest skanju, lai netrauceetu guleet shamiem, un nokljuut uz 2h Monreaalaa vai Edmontonaa, un pieseesties tuvu, tuvu, lai vareetu dzirdeet aurojoshaas tribiines, muuzikas speeleeshanu pauzees, un kaarteejais Jaunais gads saacies ne visai, jo krievi uzvareeja biezhaak toreiz, bet tas netrauceeja naakoshajaa 1. janvaarii atkal celties.
(ir doma)
From:[info]lapsa
Date: 18. Jūnijs 2004 - 14:34
(Link)
es shitaadaa viizee skatiijos Pro7 un RTL seksfilmas, kas tiktikko sateliitu piesleedza...
From:[info]fedrs
Date: 18. Jūnijs 2004 - 14:38
(Link)
1980. sākās ar Monreālas uzvaru. Tikai rezultātu vairs nepateikšu. 4:2 vai 3:2. Tam laikam pavisam neraksturīgi, tūlīt pēc Jaungada Zilajai uguntiņai sekojošajām sarīkojuma dejām, plkt. 3 naktī ēterā aizgāja programmā neparedzēta tiešraide.
[User Picture Icon]
From:[info]maksims
Date: 18. Jūnijs 2004 - 21:09
(Link)
Vai tad tas slikti, ja mūsējie uzvar? Tad jau labi sākas jaunais gads.
From:(Anonymous)
Date: 19. Jūnijs 2004 - 08:53
(Link)
kuram muuseejie, kuram nee, dazhi varbuut zinaaja vairaak, un dziivoja savaa ieksheejaa emigraacijaa, protams, iespeejams, ka tie dazhi dziivotu savaa ieksheejaa emigraacijaa arii shodien, un arii shodien gan jau Ienaidnieku atrast nebuutu probleemu, bet Toreiz tas viss bija pavisam viegli - Ljaunuma impeerija un Ienaidnieka ienaidnieki labaakie draugi

just Dunduks
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba