Kino - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Kino

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Filmas.lv Forum Cinemas Kinogalerija Acmefilm Rakstīt! ]

The People vs. Larry Flint, ***** 2. Nov 2004|19:58

pink_dust
Prieks, ka mans pirmais ieraksts kino kopienā saistīts ar šo, manuprāt, ģeniālo M.Formana filmu. Izmantojot LNT piedāvājumu, to vakar vakarā noskatījos, jo pirms 8 gadiem, kad tā tika uzņemta un palaista kinoteātros, man, protams, intereses par šādu kino nebija. "A zrja", krieviski izsakoties :)
Šķiet, ka filmas garša slēpjas tieši faktā, ka scenārijs balstīts uz patiesiem notikumiem, kas piešķir pavisam citu jēgu skatīšanās laikā. Stāsts ir par pirmo īstā & smagā porno žurnāla izdevēju Leriju Flintu, viņa dzīvi, tās nožēlojamo sākumu, tālākajiem sasniegumiem, mīlestību, milzu peļņu, veiksmēm, vājībām, kas saistītas ar visu iepriekšminēto, mūžīgajām tiesas prāvām, bet galvenokārt - nepārtraukto cīņu pret puritānismu, liekulību un sabiedrības nosodījumu. Tā šķiet man, iespējams, ka kāds cits to formulētu pavisam citādi.
Lerija Flinta (Woody Harrelson) mīļoto sievieti tēlo Kortnija Lova, kad pamanīju sākuma titros viņas vārdu, jau noskaņojos, ka nekā laba tur nebūs, lasīti pietiekami daudzi nopēlumi viņas aktieriskajām spējām. Bet nē, Altejas lomā viņa bija satriecoši laba. Neesmu gan redzējusi nevienu citu viņas tēlojumu, tāpēc nav ar ko salīdzināt, bet enivej - man patika.
Kopumā ķinis ir reālistisks, ar krietnu humora (vairāk gan melnā) piedevu, tomēr brīžiem emocionāli pat ļoti iedarbīgs... Nu, kā lai to labāk nosauc - skumjš, saldsērīgs? Deiz vai. Piemēram, beigās, kad jau mirusī Alteja (video ierakstos) kaila un ar viskija pudeli rokās dejoja uz Lerija guļamistabas milzu TV ekrāna, es šņaukājos ne pa jokam.
P.S. Ļoti priecātos, ja viedokli (tam nav svarīgi būt cildinošam) izteiktu kāds, kurš arī ir redzējis šo filmu, kas tagad ir pievienojusies manai augstākā labuma listei.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.