Kino - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Kino

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Filmas.lv Forum Cinemas Kinogalerija Acmefilm Rakstīt! ]

Mazliet no visvairāk patikušajām 28. Mar 2011|17:11
tajnosti
"Miss Kicki" (http://www.imdb.com/title/tt1322346/) stāsts par sievieti gados, kas mēģina satuvināties ar savu pusaugu dēlu, kurš gadiem mitis pie vecmāmiņas. Varbūt kādam šī sieviete šķistu prasta, pat vulgāra, vēl arī nesaprātīga, bet kā ikvienam, kurš dzīvē pieļauj kļūdas, tas drīzāk ir reālistisks stāsts par to, kas notiek pēc kāda laika, kad dzīve vairs nepiedāvā daudz jaunu iespēju un ilūzijas vienkārši sabrūk.

"Wendy and Lucy"
(http://www.imdb.com/title/tt1152850/) ir diezgan netipiska un emocionāli spilgta filma, kas ilgi paliek atmiņā ar savu tiešumu un neizskaistinātību. Šeit galvenā sižeta līnija- meitenei, kas kļuvusi par klaidoni, pazūd viņas suns- nebūt nespēlē galveno lomu, kaut gan izraisa pārdomas. Kur suns beigu beigās atradīsies un kādi secinājumi tiks izdarīti? Atbildes nav faktos. Tās ir skatienā, klusībā pie sevis izteiktos vārdos, nopūtās un apziņā, ka ceļš atkal ved uz priekšu, tālāk.

"The Sea Inside"
(http://www.imdb.com/title/tt0369702/) stāsts par vīrieti, kas reiz piedzīvoja, cik krasi var mainīties dzīve un tagad ir iesprostosts apkārtējo cilvēku pareizo spriedumu un labo nolūku radītajās sekās. Skatījums uz dzīvi no pavisam cita skatpunkta, skarot tēmas, par kurām vairums izvēlas labāk nerunāt, jo ir taču jādara tā kā pieņemts un ir bail uzņemties atbildību. Varbūt filma par dzīvi, kas vairs nav dzīve.

"L'ennui"
(http://www.imdb.com/title/tt0168740/) attēlo attiecības, kas dīvainā kārtā izveidojas starp diviem pilnīgi svešiem cilvēkiem un izrādās postošas viņu pašu neuzņēmības, ja tā var teikt (neuzņēmības saprast) dēļ. Diezgan kritisks, nesaudzīgs skatījums uz kaisli un filmai ir vecuma ierobežojums, nav ieteicams skatīties jaunākiem par 16 vai pat 18.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.