Kino - Augstuma Robeža (2005) [entries|archive|friends|userinfo]
Kino

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Filmas.lv Forum Cinemas Kinogalerija Acmefilm Rakstīt! ]

Augstuma Robeža (2005) [9. Aug 2007|14:06]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kino
[atreyu]
Rēzijai Kalniņai labi padodas tēlot stervu filmā "Augstuma Robeža". Šī filma ir piesūcināta ar reālo dzīvi un latviešu mentalitāti, bet, iespējams, kādam tāpēc tādas filmas šķiet interesantas. Gribējās viņai dot pa ģīmi un parādīt, kur ir viņas vieta, a tas Harija Spanovska tēlotais viņas bijušais vīrs ir tāds gļēvulis, ka skatīties pretīgi. Bet tādām jau laikam jābūt labām filmām. Kur stervas uzvar un viss ir bēdīgi.
Linkmans komentārs

Comments:
From:[info]polaris
Date:9. Augusts 2007 - 15:04
(Link)
Rēzija tur vispār bija tik smieklīga:)), visi tādi patizli drusciņ:))
From:[info]atreyu
Date:9. Augusts 2007 - 15:31
(Link)
Sievietes vienkārši nebaudamas. Psihas! Visu laiku gaidīju, kad Egons beidzot atspēlēsies Rēzijas tēlotajai stervai, pasakot: "Ej tu nahuj, mazā mauķele, tev ir vajadzīga tikai mana nauda, tu vairs to nedabūsi! Man ir cita sieva!", a viņš iepazīstina ar jauno sievu un tā nav labāka par iepriekšējo - viņa sāk nežēlīgi trakot un lekt baseinā! Nu moins, ka neiet ar vecenēm, ta neiet. Un beigās vēl izdrāž to pašu veco stervu, nu kauns.
From:[info]polaris
Date:9. Augusts 2007 - 17:28
(Link)
tā vista, kas izpeldējās baseinā, jā:)) - tāda pavisam nenosvērta:)), bet visi tur tādi - kā no meža izbēguši:)), ļoti izslāpuši..., tādas ainiņas mūsējiem sanāk kaut kā, vāji izsakoties, stipri neveikli, vismaz te tā likās.
From:[info]atreyu
Date:10. Augusts 2007 - 01:13
(Link)
Man liekas, uzsvars tika likts uz to, lai viss izskatītos kā reālajā dzīvē, it kā tā būtu dokumentālā filma. Visas tās sarunas un stils liekas jau kaut kur sen dzirdēts starp apkārtējās vides latviešiem - parastajiem. No vienas puses interesanti, no otras - derdzīgi. Pie dramaturģijas roku pielikusi Rukšāne - viss skaidrs.