Ar gaišu skatu uz LV politiku
kabinets
.. ::..:::.

Citāts
Tēvzemietis Imants Kalniņš sacīja, ka viņa balsojumu noteicis veselais saprāts, bet Jānis Straume uzticējies I.Kalniņa saprātam.


Diena, 25.11.2005.

February 2010
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28

Skaitītājs
hackers counter system

jauna un kaislīga [userpic]
Aicinājums uz Sarkano glāzi

LETA, 10.05.2007.

Jauniešu vērtējumā no Latvijas politiķiem labākais orators ir iekšlietu ministrs Ivars Godmanis (LC), bet visnesaprotamāk runā Saeimas priekšsēdētājs Indulis Emsis (ZZS).

No Emša runām jaunieši atzīmējuši vairākas "pērles": "Es arī nesaprotu, kādā nesakarā ir jūsu jautājums", "Mēs dzīvojam īslaika dzīvojošā sabiedrībā", "Latvijas iedzīvotāju uztvere un gaidas pēc tāda supermena vai supersievas, kas visu sakārtos, ir ļoti naivas".

Saeimā un publiskajā telpā jauniešu uzmanību piesaistījušas arī deputāta Jura Dobeļa (TB/LNNK) runas. Jaunieši atzīmējuši tādus savdabīgus deputāta izteikumus kā: "Ir tāda spalvainā kāja, kas lien ārā, un atkal tā ir izlīdusi", "Jo vairāk kāds lokās, jo vairāk viņu loka", "Es te atkal parādījos kā komunisma rēgs", "Salējuši viņiem kuņģī pārsimt gramu šņabja. Cilvēku izdzen pa durvīm, pienāk tumsa un viņš lien atpakaļ pa logu".

Jauniešiem savdabīgs šķitis arī deputātes Annas Seiles (TB/LNNK) izteikums: "Putinam vajadzēs veselu ēzeļu fermu, lai varētu dabūt tik daudz ēzeļa ausu!" Tāpat piefiksētu izteikumu: "Drusku šajā likumā ielasīsimies!", ko teicis deputāts Krišjānis Kariņš (JL), un "Lāčplēsi rotāja lāča ausis, bet mūsu premjers drīz nēsās ēzeļa ausis līdz ar Tautas partijas nozīmīti", ko teicis deputāts Kārlis Šadurskis (JL).