Komūna stulbiem jautājājumiem's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, October 1st, 2007

    Time Event
    10:20a
    Alkoholisms
    Es nezinu, vai kāds spēj to paskaidrot. Varbūt kāds alkoholiķis, nezinu. Bet - kapēc alkoholiķis nespēj tik vaļā no šis slimības? Kapēc nelīdz ne Straupe, ne dziednieki, ne anonīmie alkoholiķi. Un galvenais, kas ir tā motivācijas, ka liek viņam atkal dzert? Ja cilvēks esot skaidrā, apzinās, ka nedrīkst dzert, jo veselība vairs nav tā labākā. Ir jau sirds vienu reizi uz mirkli apstajusies.. Un zin, ka ja sāks tad uz trim nedēļām tas ievilksies un cietis gan bērni, gan apkārtējie, mīļie cilvēki. Kas ir tā motivācijas, kas liek pirmo malku atkal iedzert???
    5:24p
    Kā sauc to dziesmeli?
    Darbā itin bieži dzirdu vienu dziesmu, kuru jau krietnu laiku cenšos iegūt savā īpašumā. Lieta tāda, ka nezinu, kā sauc. Un apkārtējā troksnī ir grūti sadzirdēt vārdus no tās. Vienīgais, tekstiņš, kuru esmu saklausījis ir - "let's get [vai "come", hren viņ zin, kā ir patiesībā] together right now o yeah". Esmu izmeklējies gan Googlē, gan iekš DC++ un vienīgais, ko tur atradu ir kaut kas regejveidīgs vai tml. herņas.
    Pēc mūzikas spriežot, tā dziesma varētu būt kāds 90' gadu hīts. Un vēl, tā dziesmele bieži skan pa Mix FM [ja ne pa Mix FM, tad pa kādu citu krievu staciju].
    Esmu būtu neizsakāmi pateicīgs, ja kāds tai dziesma pateiktu nosaukumu!

    Current Music: ???
    5:26p
    Ko Jūs izjūtat, kad turat rokā lielu naudu?
    Es cenšos izprast cilvēkus. Tātad, ko Tu jūti? :)

    P.S lūgums nesākt spriedelēt par vārdu "liels". Ciparam te nav nozīmes, man vienkārši interesē Tavas izjūtas.

    Current Mood: zinātkārs

    << Previous Day 2007/10/01
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba