Ģitārlietu aģentūra - [entries|archive|friends|userinfo]
gjitaarlietas

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Fender ]

[Mar. 24th, 2005|08:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

gjitaarlietas

[muchacho]
LinkEnī comments?

Comments:
[User Picture]
From:[info]muchacho
Date:March 24th, 2005 - 09:23 pm
(Link)
nē, nu cik pēc savas dzirdes spēju noteikt, tad ir parādījušās atšķirības starp 0 un 12 ladu. Tjūneris arī rāda aptuveni +16% nobīdi. Vēl tā vieta, kur stīgas ieiet iekšā un kur var pieskrūvēt tremolo rokturi pēc stīgu uzlikšanas ir pacēlusies uz augšu nedaudz vairāk, nekā gribētos. Bet nu iztikt var un spēlēt arī var.
From:[info]cabis
Date:March 24th, 2005 - 09:26 pm
(Link)
ā, nu vaina menzūrā. tas tā mēdz notikt. ķip, kur teu tremolo, ir arī skrūves, 6as, katrai stīgai. tad kad tūnē stīgas, ar skrūvgriezi pagriez viņas. tu ar kādu skaņojumu spēlē? ja ar parasto EBGDAE tad noskaņo piemēram pirmo stīgu uz E, aizbrauc ar pirkstu uz 12 ladas, un ar skrūvgriezi grozi kā gribi līdz arī 12 ladu notūnēsi uz E ;) tā visas stīgas :)
[User Picture]
From:[info]muchacho
Date:March 24th, 2005 - 09:31 pm
(Link)
ar skrūvgriezi nedaudz čakarējos, bet nu vienalga. turklāt kad uzliku jaunas stīgas, tad vispār pat 15 minūtes nevarēja paspēlēt, ka atskaņojās, bet tas ir normāli.
Nu pārsvarā spēlēju uz EBDGAE, dažreiz uzlieku Drop D (heavy metal!); bet nu paldies par padomu - pamēģināšu cītīgāk un skatīšos kas notiek.
From:[info]cabis
Date:March 24th, 2005 - 09:36 pm
(Link)
a zin, tikko kā uzvelc jaunas stīgas, tad uztūnē, pabāz pirkstu zem stīgas un velc! nebaidiez, un velc :D tad uztūnē akal. tad akal pavelc. tā kādas 3 reizes. un tad tik ātri netūnēsies vaļā. moš teu vaina kolkās. bet visdrīzāk iekš tremolo...
[User Picture]
From:[info]muchacho
Date:March 24th, 2005 - 09:38 pm
(Link)
giča tāds pats mēsls kā telefons - jo ātrāk tikšu vaļā, jo labāk :)