[info]zhagata wrote
on July 6th, 2006 at 11:18 am

SUN DANCE MUSIC FESTIVAL 2006, TALLINA

No 14. līdz 16. jūlijam Tallinnā notiks viens no nozīmīgākajiem elektroniskās mūzikas festivāliem Baltijā - Sun Dance Music Festival. Jau tagad DJi tiek aicināti pieteikt savu dalību šajā festivālā, kas spriežot pēc line-up pirmās info, pamatā balstīsies uz diviem elektroniskās mūzikas vaļiem - house un drum'n'bass.

Ne Lietuvā, ne Latvijā d'n'b scēna nav tik spēcīga kā Igaunijā. To pierāda šī gada Sun Dance Music Festival (SDMF) pieteiktais DJu sastāvs, starp kuriem ir tādi prominenti vārdi kā EZ Rollers (live!), Grooverider, SS, Distorted Minds u.c..

Igauņi jau ilgāku laiku veiksmīgi sadarbojas arī ar vienu no pazīstamākajiem house mūzikas leibliem- Defected, par ko liecina regulārās Defected in the House pārtijas Tallinas klubos. Atgādināsim, ka Defected pasākumi ir beidzot nonākuši līdz Rīgai, un klubā Essential tiek aicināti spēlēt plašākai publikai vairāk vai mazāk zināmi Defected leibla DJi (pagājušajā weekendā klubā Essential spēlēja viens no Defected jaunajiem, bet daudzsološajiem DJiem- Andy Daniell). Saules Deju Mūzikas Festivālā savu līdzdalību ir apsolījuši vismaz četri Defected pārstāvošie mākslinieki- Copyright, DJ Spen, Marc Evans un pats Defected "boss" Simon Dunmore.

Un tas vēl nav viss. Iespējams, ka SDMF spēlēs viens no Čikāgas house leģendām Derrick Carter un Detroitas techno leģenda Derrick May!

Kā jau minēts, ikvienam DJam ir iespēja piedalīties elektroniskās mūzikas maratonā, aizpildot reģistrācijas formu šeit http://www.sundancemusicfestival.com/djregistration.php . Tomēr ja vēlies pieteikties spēlēt- ņem vērā, ka Tev pašam vajadzēs parūpēties par nokļūšanu Tallinā un nodrošināt sev naktsmājas.



Tags:

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

July 2012

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba