pogagaa ([info]pogagaa) wrote in [info]dziivo_te on May 9th, 2016 at 01:59 pm
Sveiki!

Vectētiņa celtais vasaras namiņš Apšuciemā mežā ir otro gadu atvērts vienas līdz vairāk-nedēļ-garajiem apciemojumiem. Koka mājiņa ar milzu logiem vasarnīcu rindā, - aiz diviem pakalniem jūra, visur priežu mežs, mellenāji, saulrieti, augstās kāpas ar vītņaugiem, čiekuri pēdās... Gar māju tek maza upīte – lāčupīte, ir pat ugunskura vieta.
Tas, ko nesaucu par mīnusu, bet par dzīvošanos dabas sajūtās - nav ūdens, kas nozīmē, ka jābrauc ar kādu ūdens bunduli dzeršanai, nomazgāties var īpaši romantiskā gaisotnē - tieši pie mājas Lāčupīte, tualete ir telpās, taču sausā. Līdz veikalam jāčāpo minūtes 15,20. Braucējiem visērtāk doties turp ar mašīnu, lai var nepieciešamo paņemt līdzi, un uz veikaliem izceļot, kad savajagas.

Dzīvošanai nepieciešamais ir – 2 guļamistabas ar pašrocīgi iebūvētu skapi, viena plaša viesistaba ar lielu ozolkoka galdu un melnām, atskaņotām klavierēm. 3 gultas – 2 divguļamas, 1 vienītī.
Ledusskapis, elektriskās plīts riņķis, (panna, katliņš, pāris šķīvji ar puķainām maliņām, un zelta strīpu, kāda dakša, un korķu viļķis arī ir) garāža grila un dažādu pekeļu novietošanai, pats grils, lieli logi un kamīns ar klubkrēsliem.


Pašlaik pieejams: 1-19.jūnijs, 25.-31.jūlijs, un viss augusts arīdzan.

Ja ir interese, droši saki, aizsūtīšu kādas bildes no sava vasaras sapņu namiņa.
jurīšu izteiksmē tas varētu būt kādi 85 jurīši nedēļā.

Tāpat kā iepriekš - ballīšu rīkotājus noteikti nemeklēju, bet kādu sapņotāju pārīti vai labākos draugus/draudzenes kopīgai čilošanai jūras malā gan.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.