and ([info]and) wrote in [info]dziivo_te on November 19th, 2014 at 11:20 pm
dzīvomā telpa Pārdaugavā aiz Vanšu tilta
Atkārtoju iepiekš, ko ievietoju, ar papildinājumiem (ko lielu daļu laikam aizmirsu, jo nets uzkārās):

Esamu palicis 3 istabu dzīvoklī viens ar kaķi, tāpēc meklēju dzīvokļa biedru /biedreni / biedrus pavisam tuvējā Pārdaugavā - uzreiz aiz Vanšu tilta, vietā, kur patlaban ceļ dvīņu torņus. Daugavgrīvas iela 13, mūra māja, pirmais stāvs (kas gan man nekad nav traucējis). Pieejamas 2 istabas - vienā (tālākajā) patlaban ir noliktava, bet to var mēģināt (var, es zinu) izvākt un dzīvot tur, tad otra istaba paliek koplietošanai, un otra istaba, caur kuru notiek staigāšana uz noliktavu (pārsvarā noliktavā stāv nevajadzīgas lietas, neko nevienam tur ikdienā nevajag). Platības - kādi 16-20 kvadrātmetri katra. Liela aprīkopta virtuve, duša un VC, veļasmašīna, tv, bezvadu internāts u.c dzīvei nepieciešamais. Var arī aizņemt istabu un "noliktavu" (gan jau izdomāsim, kur saturu izvākt, piekrāvu to šovasar, lai atbrīvotu pārējo). Var arī aizņemt iztabu, kurās bildēs ir kaķis - sarunāsim.

Īres maksa - kādi 200 eur (nav iecirsts, gan jau), kurā ir iekļauts pilnīgi viss - apkure, apsaimniekošana, elektrība, ūdens utt. Esmu gatavs arī citiem priekšlikumiem, tas man vairāk kā flat share interesē nekā kas cits (jo īsti negribas iet prom). Dzīvoklis silts un labs (gāzes apkure), normālā stāvoklī, mēbeles kaut kā sadalīsim. Meklēju normālus dzīvokļa biedrus, par sevi - gan jau soctīklos atradīsiet, jo cibā esmu diezgan pasīvs, bet uz vēstulēm atbildu.

Rakstīt droši vien tepat komentāros (atnāks uz e-pastu), pēc tam kontaktus var izdzēst. Draudzīgi un zināmi kaimiņu, šajā mājā kopā ir tikai 5 dzīvokļi. Pēc tam jau mani atradīsiet soctīklos (kā arī es).

Bildes te:
http://foto2.inbox.lv/and1234/Daugavgrivas_iela/ , skatīt bilžu komentārus, "noliktavas" gan tur nav, bet tā ir tāda pati istaba.

p.s. summa nav iecirsta, nekur citur publiski nelieku šo info, svarīgi cilvēki
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.