29 April 2014 @ 03:38 pm
 
Sveiki!

Atvainojos par steidzamību, taču tā dzīvē gadās. No 1. maija man oficiāli vairs nav, kur mist, tāpēc izskatīšu jebkādus dzīvokļa/istabas piedāvājumu Centra vai ļoti tuvu Centram esošajos rajonos. Un dzīvoklī es vēlētos ievākties no vai līdz 1. maijam, bet, jo ātrāk, jo labāk.
Vislabāk būtu dzīvoklis ar esošiem dzīvokļbiedriem - es nemanāmi, klusi iemitinātos. Man nav daudz mantu, svarīgākais ir PC, plus, iespēja izmantot internetu. Bet, ja nav galda, tad pofig, es kaut kur dabūšu. Der arī mazs vienistabnieks. Vai divistabnieks (jeb tiek meklēti 2 cilvēki komunalkai - katram savu istabu), jo ir cilvēki, kur vēlētos dzīvot ar mani, bet mēs nevaram atrast sakarīgas lietas. Man nav aizspriedumu pret ballīšcilvēkiem, kā arī tiem, kuri absolūti bez tām iztiek. Smēķēju, bet varu iet kāpņutelpā vai kur citur, ja strikts "nē" - tādi sīkumi mani tiešām neapgrūtina. Ak jā, esmu 26 g.v. (tūlīt jau 27, lol), visu mūžu esmu dzīvojis Rīgā, šobrīd dzīvītē nedaru neko daudz (bet tas ar laiku mainīsise), tāpēc varētu būt motivators dzīvokļa, piem., remontam, ja tāds vajadzīgs.

Par sevi: nav ko daudz teikt. Spēlēju un esmu spēlējis mūziku daudz un dažādās LV andergraunda grupās, bet, ja mājās spēlēju, tad 95%, ka uz austiņām. Un lielākā daļa info par mani no citiem ir 10 gadus veca radiotranslācija, kas šobrīd uztverama kaut kur pie Marsa. Es cenšos un esmu ļoti atklāts cilvēks, taču iz sirds un bez aizsprieduma. Vēl mani plusi? Es varu pakavēt laiku, pat diezgan ilgi, ja man ir interesanti. Pavisam noteikti. Es vienkārši esmu tādas dabas cilvēks - diletants daudzos jautājumos, taču speciālists tikai ļoti maz jautājumos. Ja ir jau kaut kādas rindas uz "1. maija" īrniekiem, es varbūt varu kaut kā "pārsist". Kā? Esmu gatavs ieguldīt naudu & darbu, ja vajag kaut ko restaurēt/remontēt (es gan daudz ko neprotu, taču ātri apgūstu). Kā arī esmu gatavs slēgt līgumu uz ilgāku laiku, nekā citi, teiksim, gadu, pusotru.

Atsūtiet man, lūdzu, epastu uz u.ulvis at gmail, ja ir kas padomā! Pat ja ir kāds ieteikums vai jūsu biedrs/kaimiņš izīrē.

Liels paldies,
vienmēr jūsu,
ulvs