runlikehell ([info]runlikehell) wrote in [info]dziivo_te on September 10th, 2018 at 01:54 pm
Centrā (Čaka/Matīsa krustojums) 3 istabu dzīvoklī tiek meklēti īrnieki 2 atsevišķām istabām. Dzīvoklis atrodas klusā, slēdzamā iekšpagalmā, 3 stāvu namā ar nedaudziem iemītniekiem, kurus īpaši nedzird un kuri nedzird jūs.
Dzīvoklī nav eiroremonta, bet viss ir lietošanai piemērotā stāvoklī, ir ledusskapis, gāzes plīts, veļas mašīna. Trešais dzīvokļa iemītnieks mājās ir reti un nav īpaši prasīgs, citus arī neapgrūtina. Dzīvoklī ir arī t.s. meitas istabiņa, kas līdz šim izmantota kā pīpētava - reti, bet tomēr. Nav iebildumu pret mājdzīvniekiem, saimnieko apsaimniekošana firma, kuru interesē tikai laicīgi maksājumi. Koptelpas diemžēl nav plašas, respektīvi, virtuve un koridors ir izmēros nelieli, bet iepriekš tur ir sadzīvojuši arī 4 cilvēki ar velosipēdiem, īpaši viens otram netraucējot (un apkures rēķini līdz ar to nav milzīgi).

Par pašām istabām:
1) 13 m2, maksā 90 eur + komunālie (ziemā līdz šim bijis max ap 160, vasarā ap 130, ieskaitot internetu), paliek gulta un skapji, pieejama no oktobra (bet var arī no nākamās nedēļas)
2) 18 m2, maksā 110 eur + komunālie (ziemā līdz šim bijis max ap 170, vasarā ap 140, ieskaitot internetu), paliek dažas nesvarīgas mēbeles, pieejama no 10. oktobra.

Ievācoties maksā par pirmo mēnesi un drošības nauda viena mēneša īres apmērā, ko izvācoties dabū atpakaļ no nākamā apakšīrnieka.
Pieteikties apskatīt vai izjautāt detalizētāk var šeit komentāros vai ne_es@inbox.lv
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.