P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


27. Oktobris 2009

lai būtu vieglāk izvēlēties @ 11:19

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 27. Oktobris 2009 - 11:22
(Link)
sweet spot lsd
From:[info]aluka
Date: 27. Oktobris 2009 - 12:44
(Link)
Kas ir Kat? o_O
From:(Anonymous)
Date: 1. Novembris 2009 - 20:58
(Link)
Tuvo austrumu dabaa sastopams augs "Catha edulis", laikam. Satur katinonu. Augs un aktiivaa viela ir legaali visur(varbuut nevisur, nezinu), arii pie mums. Katinons ir kiimiski liidziigs un iedarbojaas liidziigi kaa amfetamiins, tik daudz vaajaak un arii mazaak biistams. Pie mums daudz populaaraaks ir metkatinons (analogiski kaa metamfetamiins amfetamiinam) tas ir speeciigaaks nekaa katinons un liidz ar to kontroleejama viela. Metkatinonu saliidzinoshi viegli sintizeet no pieejamaam vielaam, tas arii laikam to padariijis tik populaaru.
From:(Anonymous)
Date: 27. Oktobris 2009 - 20:54
(Link)
Vot domāju, ka amfikam ir daudz lielāks pieradums nekā šiškām, izrādās - nekuja
From:[info]martin_ssh
Date: 28. Oktobris 2009 - 10:47
(Link)
ja njemtu veeraa to degjeneraaciju, kas notiek cilveeka sociaalajaa dziivee, veerteejot to damage un pieradumu, amfiks buutu gandriiz turpat, kur heroiins un kokaiins.
From:(Anonymous)
Date: 1. Novembris 2009 - 21:03
(Link)
Amerikaa pietiekoshi plashi to lieto mediciinaa. Protams stipri mazaakaas dozaas, nekaa nemediciiniskie lietotaaji. Iespeejams tas nedaudz miikstinaajis speciaalistu nostaaju pret amfetamiinu. Shito tabulu cik saprotu amerikas mediki sastaadiijushi. Krievisko vesiju veel nebiju redzeejis.
From:[info]ze
Date: 9. Novembris 2009 - 18:15
(Link)
Tev šķiet, ka alkohola legālajam statusam ir kāda saistība ar tā nekaitīgumu? Ja runa ir par tīru MDMA nevis kaut kādu kreisu extasy, tad tas noteikti ir mazāk kaitīgs par alkoholu - gan sociālo problēmu ziņā, gan personīgās veselības.
[User Picture Icon]
From:[info]shtain
Date: 20. Aprīlis 2010 - 22:46

bullshits par gandžu

(Link)
nu nevar tā būt ka no gandžas ir kāds damage, kas ir nedaudz mazāks kā tabakai, vai šķīdinātājiem. Vai kāds ir nomiris no gandžas? Ticis slimnīcā(pamatoti)? varbūt tad jāpīpē 10 gadi? nu nu, pēc 3 gadiem šķaidītāja ikdienas ostītājs būtu koka kažociņā, bet nu ne jau gandžas, pat ne pēc 10-20 gadiem, neticu tam, vajag pierādījumus...
[User Picture Icon]
From:[info]blutzeuge
Date: 21. Aprīlis 2010 - 10:05

Re: bullshits par gandžu

(Link)
Plaušas aizdirš, kā jebkurš dūms, pie tam gandžai tas dūms ir smagāks par tabakas. Kā arī smadzeņu darbību noteikti sapiš, jo kurītajiem tā uzvedība ir specifiska, pat kad nav savilkušies. Arī atmiņa ātri padiršas, to var apsitpirnāt daudzi kurītāji.
Bez pierādījumiem, bet tas mans redzējums.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.