P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


25. Marts 2008

Amfetamīns vs. Bakalaura darbs @ 21:01

Comments

 
From:(Anonymous)
Date: 26. Marts 2008 - 20:25
(Link)
Jā, es arī vienreiz izdomāju ar šo herņu uzturēt sevi nakti augšā lai samācītos un izpildītu vairākus darbus , galu galā sanāca tā, ka es pirmās divas stundas norunāju ar paziņām, pēc tam maksimums 45 minūtes es darīju ko darāmais, bet pēc tam es atslodzītei paspēlēju 7as stundas konterstraiku. Galu galā pulkstens 11os, kad bija jābūt universitātē, es gulēju ar smagu athodu un nezināju kur likties.
[User Picture Icon]
From:[info]jauna_dzive
Date: 27. Marts 2008 - 09:21
(Link)
hmm, tātad tā objektīvi paskatoties atpakaļ - problēma ir bijusi motivācijas trūkumā, vai arī tā izslavētais skoncentrēšanās spējas pieaugums, nav nemaz tik iespaidīgs?

vai varbūt draņķīgs vitamīns, ja tikai astoņas stundas efekts pavelk?
From:(Anonymous)
Date: 27. Marts 2008 - 22:58
(Link)
2+0.75(45min)+7=9.75h + rīts(tās pašas divas stundas) ;), tā draņķa biju paņēmis 1/6g - dižciltīgu mērķu vadīts, ar domu lai nav par daudz. Mans secinājums ir tāds, ka amfetamīnu var lietot tikai tad ja tev "bezbožno" jāklabina visu nakti pa pogām, īpaši nedomājot t.i. norakstot/pārrakstot tekstu, vai arī sakārtot māju, izmazgāt visus logus, spoguļus, grīdas u.t.t. Uz īpaši lielu domāšanu un filozofēšanu koncentrācijas nav nekādas, iedomājies pats kāda var būt koncentrācija uz mācībām, ja tevi kautkas visu laiku stimulē darīt kautko fizisku, no padīdīšanās nekas labāks nesanāks.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.