P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


Reply To:

salvija vs kokaīns @ 16:08

[info]latgalec commented on [info]swimpis's post in [info]drugs:

Īsti neesmu pārliecināts par salvijas pielietojamību sabiedriskās vietās, sliecos par labu kokaīnam.

Salvijas lielākais mīnuss - pīpēšanas apstākļi, ņemot vērā,ka visu laiku jākurina un dūmiem jāatdziest, ir jābūt kaut kādai uzpariktei caur ko to visu organizēt, tas ir apgrūtinājums... Efekts - nu diez vai es gribētu nokļūt sabiedriskā vietā, ja pavisam norauj jumtu (ar esktraktiem - pilnīgi reāli).
Plusi - vismaz pagaidām nav dzirdēts, ka baigi čakarētu organismu, kā arī cena protams, salīdzinot ar koku. Un bez šaubām legālais aspekts.

Kokas pluss - pārbaudīts efekts, zināms ērtums lietošanā, ja ir attiecīgās iemaņas. Mīnuss - cena un legālais aspekts. Kā arī ietekme uz veselību - graujoša, it sevišķi ilgtermiņā. Perosnīgi pats cenšos samazināt līdz minumumam (ne biežāk kā reizi ceturksnī). Tiem, kas dzīvo mītos - google ir un atrodiet kādu īsfilmu par to kā top kokaīns, cik reizes tiek pārliets ar skābi un benzīnu, daudziem pāriet gribēšana vispār.

Vēl pluss kokai varētu būt neredzamā ietekmē (ārēji) grūti pamanīt arī pieredzējušiem lietotājiem, par salviju - vot nepateikšu, it kā jau nekas tāds nebija, bet vajag papētīt sīkāk.

Bet nu tas tāds mans vieodklis...
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.