P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


8. Jūnijs 2006

ir triis naktii :)) @ 03:09

[info]wazzaaa:
Taatad - nezinu, vai esat proveejoshi, bet ieteiktu pievienoties klubam, kuri amfiku jauc ar dexofaanu.. nu ko taadu neviens nebuus gaidiijis.. Kaut kas uz peec ekstazii stadijas pusi, tikai stundaam. :). +, ieteikums, panjemiet otru dexofaana pacinju rezervee, lai trijos nenaaktos saakt domaat, ko dariit :))

ak jaa, veel kaads siikums, atkariibaa no kermena.. Lai sasniegtu pilniigu laimi, apmeeram stundas laikaa peec Dexofaana panjemshanas buutu ieteicams izkorkeeties (ja apakshaa jau ir vitamiins, tad shis provess buus viens vieniigs jautrs piedziivojums :) ). Un taalaak, ieshnauc amfiku un mistika visam vakaram garanteeta :))

labs ir ar, shobriid pietiks.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 8. Jūnijs 2006 - 08:54
(Link)
jēziņ. bet prieks, ka pastāv eksperiments!
From:[info]wazzaaa
Date: 14. Jūnijs 2006 - 14:35
(Link)
tikai interesantam turpinaajumam..

1ais vakars ir aprakstiits augstaak.. diemzheel mees paaris cilveeki nenotureejaamies un noleemaam doties celjojumaa arii otrajaa vakaraa.. secinaajums ir viens.. vai nu kaartiiba nedaudz tika sajaukta (pirmais vakars saakaas ar vitamiinu, otrais ar Dexofaanu), bet jaaatziist, ka otrais vakars pagaaja zem Dexofaana ziimes.. gruuti nebija, bet redzes halucunaacijas gan izteiktas.. protams, pateicoties saliidzinoshai tumsai, bet var tik mistiksus veidojumus redzeet, ka liekas, kaa atgrieshanaas senaas eegiptes piramiidaas.. un, jaa, viss aciim valjaa.. Iespeejams, ka tas jau bija nogurums, tomeer skaisti..

+, kas jaaatziist, otraa dienaa (tipa, jau treshajaa) dienas pavadiishana gaaja kaa zombijiem.. ne minjas no vitamiina athodiem, bet labaak uz darbu neiet, jo galvaa taada putra, ka vieniigais, uz ko veeleeshanaas ir koncentreeties, ir putnu dziemas aiz loga..

viena no labaakajaam kombinaacijaam, kas peedeejaa laikaa meeginaata. :))
From:(Anonymous)
Date: 6. Jūlijs 2006 - 18:14
(Link)
Dexiiti ar XTC gan neiesaku kombineet. Nesen mees triis pameegjinaajaam un viens gandriiz nolika karoti. Gljuki jau itkaa forshi, bet visaa visumaa diezgan paranoisks deliirijs man bija =D
From:[info]anne
Date: 9. Septembris 2006 - 19:44
(Link)
pizģec

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.