P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


8. Maijs 2006

dexofaans + ... @ 10:23

[info]wazzaaa:
Okay, dexofaans pats par sevi ir viena briesmiiga viela.. Anesteezijas liidzeklis ar vemshanu.. Kaifs? var saakt mekleet sho un to, bet nu tomeer, nav prieksh manis.. Liidz pienaak naakamaa diena. :).

Un tad jau var saakt atlaist. Dziivojot taa pat - diena kaa jau diena, tikai kosmoss galvaa totaals. Viss tik miermiiliigs liekas, cilveeki apkaart arii, nez, kapeec, peekshni liekas draudziigi noskanoti.. un, mans ieteikums - uzpiipeet zaali. :). Vai paker lielo E.. :). Iestaajas taads kosmoss, ka vai prieks dziivot. :)). Tik viegls, bet reizee tik relakseejosh, ka vai bailes no labsajuutas paliek. :)). + Veel naakamaa diena (jau 3aa) liekas tiiik skaista, ka vai traks var palikt.. un taa var turpinaat liidz saakas jauna nedeela.. :)).

Okay, ja kaadam ir veeleeshanaas, izbaudiet.. 1ais vakars zem dxm ir kaa ir (man nepatika), bet taalaakais celjojums.. o jaa. :)).
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 8. Maijs 2006 - 12:41
(Link)
Nez, vai tas tikai tā man, bet pēc klepus zālēm visa nākošā nedēļa man šķiet tādas sapņaina un plūstoša. Tur ir kaut kas maģisks!
From:(Anonymous)
Date: 8. Maijs 2006 - 13:23
(Link)
pareizi erowidaa saka - dxm ir shamanisks liidzeklis, un visi kas te zheelojas par dexu kaa kaut kaadu suudu - sorry ejiet dzert alu tipa kaut kaa taa. dxm ieved pasaulee, kuru jums nesaprast. juus nemaz negribat to saprast, mekleejat kautkaadas shiispasaules liidziibas, bet neko atrast nevareesiet, kameer pilniibaa neizprastiisiet kaapeec norijaat taas 10, 20 30 vai 40 ripas. protams, katram savs viedoklis, bet...
vemshana? tad nevajag pirms tam kaa lopam pieriities.
njem talkaa 2 karotes saberz pulveri un noskalo ar kauko.
tad peec 15-30 min apgulies tumsaa ar muzonu uz ausiim un padomaa par dziivi. nevis skraidi pa ielaam un vemsties...
From:[info]buucenis
Date: 9. Maijs 2006 - 11:12
(Link)
piekriitu piekriitu
[User Picture Icon]
From:[info]labalapa
Date: 22. Maijs 2006 - 15:50
(Link)
ir interesanti, tikai tas astrālais ķermenis mieru neliek :].

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.