P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


2. Maijs 2006

Arii es pameeginaaju DEXI @ 20:40

[info]anne:
Dexi sanaaca pameeginaat galiigi nejaushi. Bija galiigi parasta 5diena. Peec darba ar vienu meichu (turpmāk E-w)izdomaajaam, ka jaaiziet liidz vecriigai, kas tepat aiz stuura. Nopirkaam kaut kaadus štrunta kokteilīšus. Savējo pie daugavas ātri vien piebeidzu.

Ejam tā kā atpakaļ-- reku šeku meitenei ašā ideja, nopērkam dexi. īss ievads-- piekrītu pamēģināt. Sabaidīja mani ar nelabumu, badtrip iespējām. Nu-- anyway, dzivosim redzēsim.
Nopērkam tās šaibas, ejam pie E-w. Pa ceļam satiekam vēl 2 paziņas, kuras iet uz sālsmaizi. Šamās arī uz DEX, abām jau jautri. Prasa man, vai es zinu, kas ir BadTrip un saka, ka pirmajā reizē vajadzētu dozēt 6.
Pie E-w mani uzcienā ar hašu, sēžam. E-w ierauj 8xDEX uzreiz. Es 4. Un ik pēc 10min pa 2 vēl. Kopā 12.

Ejam uz Vērmanīti. Ir ok, nekā tipa nav. Sēžam, E-w jau jautri, viņa kaut ko neskarīgi runā, preās un pieraksta frāzes. Uz acīm milzīgas saulesbrilles. Skatos uz koku-- izskatās labs. Rodas doma, ka kokiem zari aug pa 3. Prasu vai DEX izraisa halucinācijas. Konkrētu atbildi nesaņemu. Šķiet E-w nemaz mani neklausās.

Aj, labi, ejam uz vecrīgu.

Kurā brīdī palika labi, neatceros. Satiku paziņas, sēžot pie Melngalvju nama parunājām, tad mēģinājām iet. DEXis bija sācis kapāt. Overall manas izjūtas par DEXi ir sekojošas:

Rokas un kājas ir vieglas un nejūtīgas. NEKO NEVAR SAPRAST. Notiek pilnīgs nonsence. Runa kļūst savādāka. Domas ir kontruktīvas, ir enerģija risināt problēmas, saprast kas ir kas. Tomēr neko nevar saprast. Redzēt nevar tālāk par ... 4-5m. Sejas nevar pazīt. Piedur viss, kam uzmet aci. Vizualizāciju un halucināciju nav. Vienbrīd gan runājot ar vienu paziņu viņas sejā redzēju arī viņas draudznei. (likās, ka viena, izrādījās cita). Viss izraisa aizdomas, pārvietojos tā kā lavoties, tomēr paranojas nav nekādas. Visi ir ok, es tikai spēlējos. Acu zīlītes lielas. Mugurā kaut kas kņudina, karstuma viļņi. Ieejot bārā uzreiz sagribas svaigu gaisu. Ja daudz staigā, nelabuma nav. Nelabums parādās, kad sēž kartumā.
Lemonā satieku gaču. Uzpīpējam hašu. ir ok. Viņš saka, ka manāmi tripoju. Pirmo reizi gačas un koriša dzēruma bļaušana man ir pilnīgi vienaldzīga un nekrīt uz nerviem. Esmu tepat, bet kaut kur dziļāk, atsvešinātāk no sava ķermeņa, kurš tusē autopilotā. Lai gan gaita ir līgana, līdzsvara problēmu nav. Vairākas reizes vienkārši pagriežos sarunas vidū un ātri aizeju prom. E-w jau sen kā pazudusi, tripoju vienatnē. Tempā nesos no vienas vietas uz citu. Vairākas reizies atgriežos, apsēžos kur pirms 20min aizgāju un tusēju tālāk. It kā meklēju E-w, bet viņa telefonu atstājusi mājās. Ir apziņa, ka brīžiem nespēju savākties. Wooooo....
Lemonā nosperu sev jaunas saulesbrilles.
Esmu Casablanca. Tur ir karsti, bet slikti nav. Liekas, ka visi džeki ir geji. Pan pieteš h20, izskatās, ka jamais uz ripām. Jā ir, kustības, runa viņu nodod. Laiks velkas neiedomājami lēni. Pie Casablankas ar h20 esam nindzas un bļaujam. Prasās electroclash. Nekad to neklausos, bet tagad man ir skaidrs, ka tas ir DEX muzons. vienkāršs distortēts breikbīts un some junk shit.

Mani savāc mazās māsas draudzenes, kuras jaut tagad izaugušas lielas. Aizejam uz Cuba. Tekila. Dexis nosit visu, THC, Alco.. Jaaiet maajas.

Aiztešos ar kājām. Ir jaut tā kā gaišs. Nometu kedas un iekrītu gultā. Kaķis ņaud. saprotu, ka jamais nav 3 dienas barots. Pielecu kājās, iekāpju kedās un eju uz Statoil kaķim pēc fūda.

Pēc tam labi aizmiegu.

// secinājums-- pilniigs stulbums un nonsence, bet tie, kas nav dexi dzēruši nezin ka tusēt var arī tā =]
 

Comments

 
From:(Anonymous)
Date: 4. Maijs 2006 - 13:46
(Link)
ja jau tev tas ir stulbums un nonsenss tad tu pati droshi vien taada esi...
viss sleepjas praataa... iemaacoties ar dxm domaat garanteeju - dxm + zaljais = vislielaakaa eiforija
From:[info]anne
Date: 6. Maijs 2006 - 15:25
(Link)
es loti labi zinu, kas man ir prātā.
dex+zaļais = vislielaakaa eiforija-- mueh.
From:(Anonymous)
Date: 6. Jūlijs 2006 - 19:11
(Link)
DXM+gandžiite =dieviiga kombinaacija, bet zaljuci vaig piipeet kad dex jau daudzmaz atlaidis un kaadas 15-20 ripas dereetu, jeb 1siirups chau
From:[info]swimpis
Date: 4. Maijs 2006 - 14:50
(Link)
nu nu nu
[User Picture Icon]
From:[info]izgudrotaajs
Date: 29. Janvāris 2008 - 17:04

lemoons

(Link)
Vai tad gatis arii bljausteklis? Korish jau mums ir tas dzjentelbenjkjis-mezjonis un primaats, kas absoluuti lielaakajam vairaakumam apkaartesosho speej un arii sabojaa noskanjojumu ar savaam aktivitaateem.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.