Februāris 22., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
optimiste
16:58 - Krāsas, nokrāsas....
http://evide.delfi.lv/lat/maja_un_pareja_vide/citas_temas/?doc=792

(5 jau domāja labu | ir laba doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]delvira
Date:22. Februāris 2005 - 17:46
(Link)
Rozes graamtniicaa nolukoju gramatu par krasaam, iesieta ne visai pievilcigi, bet varetu but interesanta. Buus vel japaskirsta un jaaiegadajas, ja kadu nedzirdetu domu uzieshu, ierakstishu!:)
Nesi bijusi pie Eras Zalcmanes uz kadu seminaaru? Vina ir lieliska, manuprat. Esmu gan "Kraasu terapjas" seminaaros bijusi pie vinas, gan ari savulaik privatas konsultacijaas ziimeejaam mandalas un ne tikai.
Zheel, ka man nav talanta, lai gan tas nav butiskakais, es to loti veeleetos:)
[User Picture]
From:[info]optimiste
Date:23. Februāris 2005 - 14:29
(Link)
Nē, šādos semināros gan neesmu bijusi, bet temats mani interesē. Ja gadās literatūra par šo tēmu - labprāt izlasu.
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:28. Februāris 2005 - 17:48
(Link)
Literatuura par kraasaam ir man uz galda, veel neesmu sakusi lasit, ceru rit saakt:) par to, cik taa nopietna un saturiiga pagaidaam gruti spriest, jo temas ir pakertas tur sakot no krasu nozimes, chakraam un beidzot ar numerologiju un shadam tadam metodeem ar kraasaam... Domaju, ka k-kas noderigs noteikti bus, vismaz tik daudz kaa ievads kraasu pasaulee un dazhdaadiibaa, un ja kas vairak interesees, jaskatas, kadu literaturu autore izmantojusi.
From:[info]pikaso
Date:1. Maijs 2005 - 18:27
(Link)
..kas tie par kraasu terapijas kursiem..? labpraat veeleetos uzzinaat ko vairaak. :)
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:1. Maijs 2005 - 20:10
(Link)
Tad Tev jameklee rokaa Eera Zalcmane:) Man shie seminari bija, kad macijos SPPA, tur vina droshi vien joprojam ir pasniedzeeja. Samekleejama iespejams, ari caur Mazo Neirozhu Kliiniku. Tas jau bija sen, taa ka varbut k-kas ir mainiijies.
Seminars bija 5 dienas no 9-17:00, no sakuma stastija par krasam, to noziimi, pielietojumu, mazliet makslas vestures aspektus, laikam utt utjp, tad zimeejaam mandalas. Dziedinoshaas, ar dazhadiem merkiem, uzdevumu. Pie vinas var iet ari uz privatam konsultacijam un stradat ar zimejumiem, loti interesanti. Kadas 10reizes esmu bijusi, un neticami, ko tik pats neuzziimee. Piemeram majas biju uzzimejusi kadu bildi, aiznesu, un saku- tas par to un to. Un vina man uzdot precizejoshus jautajumus, es brinos, jo pati to nebiju vel apzinajusies, bet taisniiba ir. Gruti taa izstaastit. Bet interesanti, ja tadas lietas patik:)
Domā labu! - Krāsas, nokrāsas....

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jauno psiholoģiju centrs
NLP Centrs
Franču hipnoze

> Go to Top
Sviesta Ciba