Decembris 17., 2004


[info]optimiste23:24 - Par gaišajām un tumšajām domām.

Slikts garastāvoklis = neveselības pazīme, tā uzskata Kacudzo Niši - grāmatas "Enerģētiskais uzturs: Makrobiotika" autors (un ne tikai viņš vien). Nelaimīgs, nomākts cilvēks vienmēr ir slims, jo slima ir viņa dvēsele. Bet dvēseles slimības allaž izraisa arī ķermeņa slimības. Grūtsirdība dvēselē rada slimības perēkļus ķermenī, jo tas nesaņem nepieciešamo dzīvinošo dabas enerģijas devu. Ar savām drūmajām domām cilvēks pārtrauc enerģijas plūsmu sevī, it kā aizgriež neredzamu krānu un atņem sev dzīvības un veselības spirdzinošo avotu.

Pārlūkojiet savas domas un jūtas! Atbrīvojieties no dusmām un aizvainojuma - tās ir barjeras, kas nošķir mūs no dabas dziedinošajiem spēkiem.

Arī Igauņu dziedniece Lūle Vīlma savās grāmatās uzsver garīgās veselības (domu enerģijas) saistību ar fizisko veselību. Dziednieces ieteikums slimību ārstēšanā - piedošana. Tikai piedodot sev, citiem cilvēkiem, konkrētai situācijai vai apstākļiem iespējams atbrīvot negatīvo enerģiju, jeb neveselīgās domas dusmu, naidīguma, vainas, apvainojuma vai citā veidolā.

Gaišais vairs nevar ienākt, ja tumšais tam aizšķērso ceļu.

Bet, ko darīt, ja liekas - nevaru piedot?! Lūle Vīlma iesaka - sāciet ar sevi. Piedodiet sev, ka esat nokļuvis šādā siuācijā. Sāciet ar vienkāršo! Un tad pamazām, palēnām jau būs vieglāk doties tālāk un piedot citiem.

NLP (neirolingvistiskās programmēšanas) praktizētāji iesaka iztēloties sev tuvu un mīļu cilvēku, notikumu vai jebko, kas raisa pozitīvas izjūtas. Un, gremdējoties šajās skaistajās sajūtās, sapņu tēlos vai skaņās, būs vieglāk piedot. Galvenais darīt to ar mīlestību sirdī! Lai izdodas!

Kad dvēsele ir mīlestības pilna - sliktajam tajā nav vietas.


Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Domā labu! - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jauno psiholoģiju centrs
NLP Centrs
Franču hipnoze

> Go to Top
Sviesta Ciba