Piedāvājumi Draugi Grafiks Informācija Iepriekš Iepriekš Nākoš Nākoš
Meklē vai piedāvā darbu? - Komentāri
terrible_lie
Stockmann
Domāju, gan jau kādam noderēs.

Stockmann ir somu mazumtirdzniecības uzņēmums, kas dibināts 1862. gadā. Tas darbojas Somijā, Igaunijā, Krievijā un nu jau 3 gadus arī Latvijā.

Aicinām savā komandā KASIERUS/ES un PĀRDEVĒJU PALĪGUS universālveikalā uz Trakajām Dienām un NOLIKTAVAS PALĪGUS/DZES Distribūcijas centrā uz noteiktu laiku līdz 31.05.2007.


Crazy Days jeb Trakās Dienas pirmo reizi notika Somijā 1986.gadā. Akcijas laikā universālveikalā katru dienu par īpaši zemām cenām tiek piedāvātas aizvien jaunas preces, kuras iepriekš pārdošanā nav bijušas. Uz šīm četrām dienām universālveikals pilnībā maina arī savu vizuālo tēlu un ar īpašajiem piedāvājumiem, pasākumiem, aktivitātēm un akcijām spēj saistīt visplašākā pircēju loka interesi.

Jau piekto reizi Stockmann Trakās Dienas noritēs Rīgā, un tā ir lieliska iespēja kļūt par mūsu universālveikala darbinieku.

Trakās Dienas notiks no š.g. 11. līdz 14. aprīlim, bet gatavošanās tām jau ir uzsākta un palīgus aicinām darbā ātrāk. Distribūcijas Centrā palīdzība būs nepieciešama arī pēc Trakajām Dienām [līdz 31.05.2007.].

KASIERU un PĀRDEVĒJU PALĪGU galvenais pienākums būs kļūt par starptautiski atpazīstama uzņēmuma vizītkarti, apkalpot un konsultēt universālveikala klientus saskaņā ar kompānijas ilglaicīgajā praksē balstītiem apkalpošanas standartiem, kā arī veikt dažādus ar tirdzniecību saistītus palīgdarbus.

NOLIKTAVAS PALĪGU galvenais pienākums būs veikt dažādus ar preču pieņemšanu, apstrādi un pasūtījumu komplektēšanu saistītus darbus.

Mēs gaidām komunikablus, uzklausīt citus un savu viedokli paust spējīgus, aktīvus, enerģiskus, ar iniciatīvu apveltītus un optimistiskus kandidātus, kuriem piemīt vēlme palīdzēt un izprast klientu vajadzības.

Mēs piedāvājam lielisku iespēju izbaudīt Trako Dienu gaisotni, sajust lielu gandarījumu par paveikto un labākajiem iegūt pastāvīgu darbu uzņēmumā.

CV un pieteikuma vēstuli lūdzam sūtīt līdz š.g. 12.martam SIA Stockmann personāla daļai 13.janvāra ielā 8, Rīgā, LV-1050 vai pa e-pastu: personalsriga@stockmann.fi vai faksu: 7071 333. Sazināsimies tikai ar otrajai atlases kārtai (darba intervijai) izvirzītajiem kandidātiem.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Info
User: [info]darbs
Name: Meklē darbu?
Kalendārs
Back Maijs 2022
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Šeit
Meklē un piedāvā darbu