Piedāvājumi Draugi Grafiks Informācija Iepriekš Iepriekš Nākoš Nākoš
Meklē vai piedāvā darbu? - Komentāri
Vajag studentu
UPD: Paldies, šķiet, ka atradu! :) Meklēju palīgu (droši vien studentu) disertācijas rakstīšanai.

Darāmais – visādi sīkumi: literatūras saraksta noformēšana un vienādošana atbilstoši prasībām; formatējuma vienādošana atbilstoši prasībām; reizēm kāda pagūglēšana; teksta pārrakstīšana no skenēta rokraksta dokumenta Word failā; pameilošanās ar kādām institūcijām (nav jāmeklē kašķis, tikai jāievāc neslepena informācija); u. tml. Par atlīdzību un laikiem, un termiņiem – pēc vienošanās.

Svešvalodu zināšanas nav obligātas (protams, jauki, ja ir), latviešu valoda gan ir jāprot dzimtās valodas līmenī. Specifiskas prasmes nav vajadzīgas, bet jāprot ar datoru rakstīt un nejaukt dažādu valodu burtus (latīņu alfabēta un kirilicas robežās: latviešu, lietuviešu, krievu, vācu...). Pašas valodas jāprot nav. Gadījumos, ja kaut ko uzreiz neprot, visu var iemācīties, bet rūpīgums un attapība šeit ir no svara. Vajag, lai uz palīgu var paļauties :)

Tas nav pastāvīgs darbs, bet gribētos, lai katram sīkumam nav jāmeklē jauns cilvēks, tāpēc priecāšos, ja pieteiksies kāds, kas šīm lietām ik pa laikam kādu brīdi var izbrīvēt.

Visus jautājumus, lūdzu, uz para4ka@gmail.com

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Info
User: [info]darbs
Name: Meklē darbu?
Kalendārs
Back Maijs 2022
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Šeit
Meklē un piedāvā darbu