fuckyuu ([info]fuckyuu) wrote in [info]conspiracies on August 28th, 2008 at 11:32 pm
vecis, kura viedokli visā sazvērestību/ezotērikas/netradicionālās fizikas/paranormālo parādību/ufo lauciņā es visvairāk ņemu vērā, ir misters deivids vilkoks. ja nemaldos, tad tieši no viņa mutes es dzirdēju kāda valdības insaidera izteikumu "elite laprātāk zaudētu kādu lielpilsētu kodolsprādzienā, nekā pieļautu brīvās enerģijas zināšanu noplūdi".

izglītības sitēmai tā arī neizdevās manī iepotēt domu par to, ka visas sistēmas patērē enerģiju lielākā mērā, nekā spēj ģenerēt [bez papildus matērijas pievades], zo, es zinu, ka tas, ko tu taisi, ir reāli iespējams. cik man zināms, daudzi nodarbojas ar kaut ko līdzīgu, jautājums ir tikai par to, kurš pirmais tiks līdz masveidā ražojamam, lētam prototipam, kas atbildīs prasībām par brīvu/nepiesārņojošu enerģiju. un PATS GALVENAIS - autors savu ideju īstenos, nevis tiks novākts.

ir tikai tāda štelle, kuru mēdz pieminēt tie valdošās elites pārstāvji, kuri nav prātu izkūkojuši sātanisti. proti - brīvās enerģijas pieejamība plašām masām izraisīs pilnīgu ekonomikas sabrukumu. tas izklausās loģiski no viedokļa, ka, ja nafta, uz kuras šobrīd ir balstīts viss, kļūst nevajadzīga, kaut kāda mēroga haosam būtu jārodas. taču, kā mums māca vecā labā fraktāļu matemātika ar savām kompleksi adaptīvajām sistēmām, cilvēces ekonomika ir tikai pārorientējama uz jaunu, advancētāku stāvokli, nevis sagraujama.

p.s. smieklīgi, ka visi man zināmie nwo plāni sevī ietver globālu ekonomikas sabrukumu,kurš nemaz nav iespējams.

p.p.s. nu bet protams, ka nekā modernāka par šatliem nav! [ironija]
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.