fuckyuu ([info]fuckyuu) wrote in [info]conspiracies on August 28th, 2008 at 10:01 pm
ohoho, I could not agree more!

vajadzība pasaulei mainīt savu dzīvesveidu ir eee.. milzīga, tur nu mēs laikam esam vienisprātis. tikai problēma ir tāda, ka to nav nemaz tik vienkārši izdarīt. un tā kā šī komūna saucas conspiracies, tad es pastāstīšu savu versiju par to, kamdēļ.

Visā pasaulē resursu/preču/labumu/naudas plūsma notiek no nabadzīgajām valstīm uz bagātajām. un bagātajās valstīs resursi plūst no nabadzīgākajiem iedzīvotājiem pie bagātākajiem. nav laikam jābūt lielam ģēnijam lai saprastu to, ka tas ir izdevīgi tikai ķēdes galā esošajiem ļautiņiem - tiem, kas ir bagāti, vareni, viegli jukuši un plāno mūs visus paverdzināt un implantēt mūsos mikročipus [parastā nwo štelle]. zo - kamēr šitie ļaudis būs pie varas, kaut ko cilvēka/dabas attiecībās būs grūti mainīt.

es neesmu nekāds baigais eksperts šitajās lietās, bet esmu dzirdējis viedokļus par to, ka daudzu un dažādu mūsdienu tehnoloģiju pielietojums ļautu uzturēt esošo cilvēku skaitu pasaulē [pat vēl lielāku], nodrošinot VISIEM labus dzīves apstākļus un pārtiku, tajā pat laikā neiznīcinot visu pārējo dabu [es nezinu, kā tas tiktu panākts]. vienīgā problēma slēpjoties apstāklī, ka tie paši ļautiņi, kas ir pie varas, nevēlas, lai cilvēce tiktu pie šīm tehnoloģijām, jo tad viņu ūberpeļņa no naftas izbeigtos. nelāgi. bet gan jau ka neko dikti jaunu tev neesmu pateicis.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.