Iksirugumta ([info]po) wrote in [info]conspiracies on July 20th, 2009 at 09:19 am
Nu tad beidzot kāds runā patiesību!
Vienīgais, kur gribu piesieties, ir pie "beasts" - Bībele nesauc "viņus" par zvēriem. Zvērs ir viens. NWO.

Jā, un centrālais, ko absolūti lielākā daļa sazvērestību pētnieku ignorē, ir tas, ka VISS, kas te notiek ir 100% reliģisks. Te ir Dievs pret sātanu - mēs esam tikai pa vidu. Un sātana izredzētā tauta mūs cenšas nonest sātana vārdā, ne cilvēka vārdā.

Un, kas vēl ir ļoti, ļoti svarīgi, ir fakts, ka pēdējos gadus ~100 šī kultūra ir rūpīgi gatavota NWO NewAge reliģijai. Pēdējos 50 gados tas ir darīts jau atklātā formā. Un šobrīd lielākā daļa cilvēku ir totāli gatavi uzņemt sātana doktrīnas. Viss tas New Age stafs par čakrām, aurām, smalkajām enerģijām, jū nou - fraktāļi un krāsiņas - tas viss ir sātana reliģija, kas māca cilvēkam, ka viņš ir dievs (gluži kā toreiz Ēdenes dārzā). Pat it kā nekur neiesaistīti cilvēki lasa dēmoniskos "čenelingus", "čiņī čakras", pat pielūdz indiešu dēmonus (tipa tur Krišna, Šiva u.c.) un saka, ka viņi neesot reliģiski.
Sātana lielākais triks ir iestāstīt cilvēcei, ka viņš nepastāv. Tas ir izdevies. Tajā brīdī, kad tu domā, ka sātans nepastāv, tu esi viņa nagos. Sad but true.
Bet tā "kondicionēšana" jeb psiholoģiskā sagatavošana ir tik vērienīga - caur viiiisu kultūras materiālu, visām multenēm pa teliķi un dziesmām pa radio un grāmatām veikalos un spamu internetā - caur visu to ļaudis jau ir sagatavoti tam, lai atklāti atzītos mīlestībā sātanam. Tieši tāpēc viņi vispirms steigsies šādus tekstus apsmiet, bet nemaz necentīsies iedziļināties jo šeit tiek aizskartas viņu dziļākās reliģiskās jūtas.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.