Vērojumi Komunāri ziņo Kalendārs Par komūnu Vecāki vērojumi Vecāki vērojumi Jaunāki vērojumi Jaunāki vērojumi
Zili brīnumi - Komentāri
dienasgramata
Dienas jaunais reids uz klubiem ir pilns aizraujošu detaļu:

"Spēle ar izģērbšanos Vecrīgas kluba Roxy deju zāles skatuvē pārvēršas ne tikai par izklaidi, bet īsti izsmejošu parādi. Abi varoņi — puisis un meitene — novelk džemperus, bikses, svārkus, un rēcošās publikas priekšā bez kaunēšanās pazūd gan puiša apakšbikses, gan meitenes krūšturis un biksītes. Abi smaida, publika aplaudē un uzgavilē drošsiržiem. Jauniešu uzdevums šai spēlē ir aizsegt savus plikumus ne ar parasto kopējamo papīru (!!!), ne ar vīģes lapām. Papīra lapu rotā pašrocīgi ar flomāsteru uzzīmēts vīrieša dzimumloceklis, sievietes krūtis un dzimumorgāni.

Pirms abi spēles dalībnieki ar lapām aizklājuši savas intīmās vietas, spēles vadītājs — kalsnējs vīrietis pāri trīsdesmit, iekritušām acīm, smīkņājot rāda lapu ar vīrieša dzimumlocekli un sāk to grozīt uz visām pusēm, uzkurinātajai publikai skaidrojot, ko katrs stāvoklis nozīmē. Vadītājs jaunajai meitenei izsaka piezīmes par viņas krūtīm, bet puisim — par intīmo vietu apmatojumu. Kad jaunieši paveikuši uzdevumu — izģērbušies kaili un piesegušies ar lapām, balvās tiek iedzeltens "sievišķais" un "vīrišķais" kokteilis no Roxy bāra, kā arī dāvanu karte no autoskolas. Spēle jau beigusies, taču pēc izskata pusaudžu vecuma pāris nesteidzas novērsties no pūļa uzmanības un turpina pliki stāvēt uz skatuves, smaida un piekārto matus. Daži paspēj nofotografēt kailo izgājienus, par to nekaunas paši plikie jaunieši, un arī apsargs neaizrāda.

Rīgas atkarību profilakses centra sociālie darbinieki Vilma Vārpiņa un Edgars Eihmanis ir šokēti: "Kaut ko tādu nebijām gaidījuši." Viņi norāda, ka klubā Roxy nav tik daudz cilvēku narkotisko vielu reibumā, taču spēles vadītāja uzvedība un acu skatiens gan liek domāt par stimulatoru lietošanu. Krieviski runājošais vīrietis uz skatuves ļoti enerģiski plātās, nepārtraukti smejas un jūtas tādā kā eiforijā. Skaidrojot, kāpēc abi jaunieši, kas ir vienkārši kluba apmeklētāji, ir spējīgi uz tādu rīcību, E.Eihmanis atzīst, ka, iespējams, vainojama audzināšana vai uzmanības trūkums, ko jaunieši pārpārēm varēja izbaudīt uz skatuves."

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Par komūnu
Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Name: Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Kalendārs
Back Februāris 2022
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728