Non-paper -
April 26th, 2013
11:38 am
[antuanete]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sveiciens briseliešiem!

Man ir risināms neliels loģistikas uzdevums Briselē; droši vien visu varētu atrast pati, bet priecāšos, ja apstākļu zinātāji palīdzēs noorientēties.
Jūnijā vismaz vienu nedēļu (un pēc tam droši vien vēl) man vajadzēs strādāt EC arhīvā Kortenbergā. Kaut kur ir jānakšņo, kaut kā uz turieni jāaizkļūst, un pa vakariem droši vien gribēsies aizšaut līdz centram iedzert vīnu.

Pirmkārt, vai uz Kortenbergu vispār ir iespējams nokļūt ar sabiedrisko transportu tā, lai tas nesagādātu mega galvassāpes? (pastāv iespēja nomāt mašīnu, bet tik un tā paliek tas jautājums ar iedzeršanu vakaros :)) Ja jā, tad kur visērtāk iepazīties ar sabtransa shēmām?

Ja īrējam mašīnu, tad esmu fleksiblāka ar naktsmītni, kaut gan tai pilsētas rajonā ir ļoti maz iespēju. Piemēram, kādi komentāri par šo lokāciju? https://www.airbnb.com/rooms/782131 Kur vēl būtu jēdzīgi meklēt viesnīcu, tā lai var ērti aizbraukt uz Kortenbergu, bet arī ar sabiedrisko tikt uz centru?

Jau iepriekš paldies par ieteikumiem!

(3 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]sw
Date:April 26th, 2013 - 12:27 pm
(Link)
Izmēģini šo: http://www.stib.be/reisweg-itineraire.html?l=en

At 11:44, walk to stop KORTENBERG (11 min.).

At 11:55, take Train route 3683 direction LEUVEN - S GRAVENBRAKEL destination BRAINE LE COMTE. At 12:20, get off at stop BRUXELLES CENTRAL (25 min.).

Walk to 19 Grand Place. Arrive at 12:26 (6 min.).

Pašai gan ar Kortenbergu nav bijis darīšanas, padoms vairāk ir a ļa "kā rīkotos es".
[User Picture]
From:[info]sw
Date:April 26th, 2013 - 12:31 pm
(Link)
STIB ir Briseles transporta uzņēmums, tajā lapā vari meklēt arī konkrētu autobusu, vilcienu, etc. maršrutus un atiešanas laikus.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:April 26th, 2013 - 03:04 pm
(Link)
Paldies!
Powered by Sviesta Ciba