|
[Jan. 9th, 2009|02:56 pm] |
[ | music |
| | sharon van etten, you didn't really do that | ] | zināt, kas nekad nepieviļ? tofu ar zaļās karija pastas-riekstu sviesta mērci un rīsu nūdelēm nudeļu izmēram nav nozīmes; arī proporcijām bez sāls un jebkurām citām garšvielām |
|
|
Comments: |
arī ajūrvēdas zupa. man ir citronzāle, bet nav recepetes.
From: | zurka |
Date: | January 16th, 2009 - 06:38 pm |
---|
| | | (Link) |
|
mums ziemassvētku vakarā bija: 1 bundža kokosriekstu piena; 1 pipars 1 vai 2 kartupeļi 3 selerijas kāti 2 vai 3 tomāti puse sīpola iespējams - puse burkāna 1 karote karija pastas citrona sula (no puses) visu apcepām uz pannas un sākām vārīt ūdenī, bet pēc 10-15 min. pievienojām kokosriekstu pienu, karija pastu un citronu nu, jā, un tomātu pievienojām pāris minūtes pirms liešanas šķīvjos ļoti, ļoti garšīgi un sildoši | |