vegijs (bē) - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vegijs (bē)

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Oct. 18th, 2009|12:56 am
hessin
Palasījos vienā grāmatā - nekas tāds par eļļām nebija teikts, tikai tas, ka vegetable shorteningi ir labāki par animal fatiem :), ja būtisks ir apjoms (tie produkti, kur liek klāt cepamo pulveri vai raugu).

internetā atradās - kādos gadījumos vispār no taukiem var atteikties - te (nodaļa sākas te, stulbi, ka dažas lapas iztrūkst). Ir daudz varianti, kā experimentēt.

bet tajā manā grāmatā rakstīts, ka the moistering and tenderizing effects of fat - but not its aerating abilities - can be imitated by some concentrated fruit purees (prune, apple, apricot, pear), no kā es secinu, ka bez taukiem varētu iztikt cepumos. Tabulā ir ka Biscotti, Angel food cake, sponge cake un Ladyfingers tauki ir 0.

Viss atkarīgs no konditerijas izstrādājuma tipa, bet vispār tā kūku cepšana ir viena liela ķīmija.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: