pūkainītis - [entries|archive|friends|userinfo]
pūkainītis

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 8th, 2004|12:52 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

baltais_bebrs

[equilibrium]
Sveiks baltais bebri!

Nedomaa, ka esu taada kaa visi kas raksta! Nepavisan nee! Man arii galiigi nav probleemu, nepavisam nav! Es gribu buut piemeers citiem. Mani diida veelme paraadiit visiem cik kruta es domaaju un gribu, lai visi mani komentos atbalsta(jo dziivee suuta parasti dirst, bet vinji nerulz, jo ir urlas un meegjina man uzspiest savu ideologjiju).

Visi grimst depresijaas, griezh rokas, kaajas, dibenus un zaabaakus. Es domaaju, ka tas ir shiis sabiedriibas pamats - depresija, alternatiivs izskats. Daudzi domaa, ka taa ir probleema - komunikaaciju truukums, iepaziishanaas tikai caur internetu, diivains paskats un ideaalu truukums, apsleepti kompleksi un moraalas traumas. Es teikshu nee. Tas ir kruta un labi. Taa tam ir jaabuut.

Jums ir probleemas? Nieki. Padariet taas par sava stila sastaavdalju. Piemeeram, es nemazgaajos. No problems - manaa uztveree visi kruti goti nemazgaajas. Es dzeru daudz. Probleemas? Taa es tikai paccelju savu popularitaati un peectam varu bazareet - "O es vakar izdzeeru litru snjabi un neatrubiijos!!". Man ir fobija riit tabletes vai graiziit aadu. Probleemas? Netachu. Iistie krutie stabili dur, griezh un rij kaukaadu farmaceetisku stafu, jo tas ir ALTERNATIIVI un therefore labi.
Izskatos kaa gejs? Tas jau pohuj. Galvanais ka melnas shmotkas daudz. Jo stila buutiibu nosaka sakaarto metaaluzhnju daudzums un melno lupatu procenc. Ja kaads saka, ka tas ir fufelis, vinji uzspiezh savu viedokli, pamaaca nevietaa, tapeec ir URLAS.

Esu depresiiva un visulaiku mainu viedokljus? Tur jau tas krutums speepjas ...

Tapeec miiljie cilveeki, nerakstiet bebrim, bet paarveershiet savus truukumus stila elementos.

Paarveertiisim defektus par efektiem. Probleemas risina tikai tiinji, urlas un pokemoni.

Jums kaads brauc augumaa? Pohuj kas vinsh ir - nosauciet par urlu vai pokemonu. Basta. Paliidz. Man noteikti.
link depresija?

Comments:
From:[info]simphonia
Date:August 8th, 2004 - 02:29 pm
(Link)
te pat ir dalja patiesiibas. taa saucamie "alternatiivie" deklaree tiesiibas uz briivu viedokli, tai pat laikaa ja kaadam tas atshkjiraas- vinsh momentaa tiek pieskaitiits pie urlaam/baarbijaam/pokashiem.
[User Picture]
From:[info]nirvana_girl
Date:August 8th, 2004 - 02:38 pm
(Link)
jap!
[User Picture]
From:[info]kyrie
Date:August 8th, 2004 - 03:32 pm
(Link)
Manuprāt, tu jauc vārda "fobija" nozīmi.