pūkainītis - [entries|archive|friends|userinfo]
pūkainītis

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 7th, 2004|11:47 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

baltais_bebrs

[esers]
Bebrīt, ak mīļo bebrīt glāb mani!!! Es esmu narkomāne! Jā, jo es vakar ar draudzenēm pīpēju Zālītes, bet te garais vakardienas stāsts...
Es un manas draudzenes esam baigi baigi baigi stilīgas! Vakar sēdējām un izskatijāmies stilīgi, jo manā First maģī uz visu skanēja jaunākā Avrilas dziesma. Tā mēs tur sēdējām tā dziesma visu laiku skanēja un Rapaet(man grūti ar Anglish valodu), bet tad mēs redzējām viņus Foršos alternatīvos - Es jau ar esmu totāli alternatīva un Superpunks, bet viņi ir Stilīgāki! Zinot, ka viņiem patīk klausīties ko smagāku uzliku Korn - A.d.i.d.a.s un Slipknot - Wait & bleed (man šīs dziesmas patīk un tāpēc esmu Korn un Slipknot fane). Nezinu kas notika, bet viņi par mani ierēca un teica lai es ejot uzpīpēt zālītes. :( Es zvērēju pie Slipknot, ka tā arī darīšu, jo tas laikam ir Stilīgi un es esmu Stilīga....
Es, Anete, Baiba paņēmām aspirīnu,kādu vecāsmātes sirdszāli un to uzpīpējam... Sākumā bija baigi stilīgi, bet tad es sāku vemt un manas draudzenes arī. Anete pat raustījās un viņai pa muti nāca putas. Tagad Anete ir baigi rēcīgi stilīga, jo viņa vairs nevar parunāt un pakustēties :) - labais, ne?
UN tagad mans jautājums:
Kas ar mani nav kārtībā?

p.s. Vēnas es jau griezu, bet tie alternatīvie mani nesaprata. Es jau viņiem teicu, ka to var saprast tikai tie kas griež, bet viņi par mani rēca... Labi bebrīt atbildi lūdzu ātri, jo es tagad graizu vēnas un varbūt drīz nomiršu!!! Stilīgi, ne?
link depresija?

Comments:
[User Picture]
From:[info]species
Date:July 7th, 2004 - 12:38 pm
(Link)
Man liekas ka jūs nepareizās zālītes pīpējāt. Mēs parasti pīpējam kautkādas tādas mazas tabletītes (Festals laikam) un kautkādas vēl tādas dzeltenas ar G burtu virsuu.
From:[info]anti_dievs
Date:July 7th, 2004 - 02:08 pm
(Link)
da bļe jaapiipee ir veljaspulveri!!!!!