Septembris 12., 2011


[info]r_h09:22 - Sarkanā mušmire

:
Sarkano mušmiri tradicionālajā medicīnā izmanto tuberkulozes, muguras, locītavu iekaisumu, asinsvadu, kaulu sāpju un dziedzeru audzēju ārstēšanai. Uzskata, ka šī sēne, lietota mazās devās, stimulē iekšējo dziedzeru sekrēciju un spēcina organismu kopumā. Sarkano mušmiri var lietot arī kā miegu izraisošu līdzekli.


Sarkanās mušmires iedarbība sākas aptuveni 45 minūtes pēc sēņu lietošanas. Tā sākas ar miegainību, kam seko enerģijas pieaugums un neliela eiforija. Parādās redzes un dzirdes halucinācijas, sinestēzija. Apkārtējās vides objekti kļūst izkropļoti, gaismas spiltums kļūst mainīgs. Var mainīties apziņa. Sarkano mušmiru iedarbības lietotāja prātā radītajām parādībām, it īpaši halucinācijām, ir atkārtots, pulsveida raksturs. Tas var radīt laika cilpas sajūtu un citus laika uztveres traucējumus. Sēņu iedarbībai raksturīgs arī delīrijs, kas parasti parādās lielās devās. Delīrija iespaidā notiek apziņas aptumšošanās ar sapņa veida halucinācijām un fantāzijas tēliem, lietotājam radot grūtības izšķirt realitāti.[6]
Sēņu iedarbība parasti var ilgt līdz 10 stundām, un ilgums ir atkarīgs no ieēstā sēņu daudzuma.

:
Bez jokiem,ēd tikai sarkano, zāļā un pelēcīgā izraišīt Tev ne tikai nelabumu.

Ēdot sarkano:
svaigu: sākumā ne varāk kā pusgalviņu
kaltētu: ne vairāk kā pussauju
tējā: ne vairāk par dažiem stiebriem.

: ēdu katru gadu kā stiprinošu līdzekli vai kā piedevas dzerot vodku (š.g. mušmires mazina nekontrolējamo reibuma stāvokli no sajūtām atstājot mieru, abrīvošanos un nelielu eigoriju)
naktī uzlabo redzi

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
augu_dabā - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba