Atbildes - Atļauja [entries|archive|friends|userinfo]
cibiņi atbild

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Atļauja [Jul. 30th, 2012|04:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

atbildes

[muzungu]
Sakarā ar došanos prom no Latvijas, nolēmu izņemt "dokumentus", ja tādi ir, no bērna skolas. Sazvanījos un uzzināju, ka man nepieciešama Atļauja, ka dodamies prom un izziņa no skolas, kurā bērns mācīsies (kas nav iespējams, jo lai to dabūtu ir jāreģistrējas, tad jāgaida, kad tiks piešķirta skola un turpu šurpu braukāt - piedodiet nesanāks). Tajā pašā laikā informātore no skolas nemācēja pateikt kur mēs varam saņemt Atļauju pamest valsti. Vispār tas kaut kā murgaini. Tāpēc es jautāju jums, mani mīļie cibiņi, kam bijusi šāda pieredze - kam jāoprasa Atļauja aizbraukt un kādi dokumenti ir nepieciešami, lai varētu aizbrakt arī bērns?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]cannibalsmith
Date:July 30th, 2012 - 04:26 pm
(Link)
TIL, ka vajag atļauju emigrēšanai. Un ko viņi (kas? policija?) darīs, kad konstatēs, ka jūs esat pametuši Latviju "bez atļaujas"? Pieprasīs, lai Īrija (or whoever) deportē atpakaļ?
[User Picture]
From:[info]muzungu
Date:July 30th, 2012 - 04:31 pm
(Link)
redz, arī par to es pajautāju, kādas būs sekas, ja mēs šo Atļauju neprasīsim un ko saņēmu atbildi, ka tādā gadijumā, bērnam atgriežoties valstī (piemēram pēc pieciem gadiem) būs jāturpina mācības no tās vietas, kur pabeidza. Respektīvi, čalim, kam būtu jāiet 12 klasē, ies 6ajā. Nūūūūū, čakarēties man galīgi negribas un uz visu mūžu ar nedomāju aizbraukt. Tad jau labāk atrast to Mammmu, kas izsniedz to Atļauju.
From:[info]affair
Date:July 30th, 2012 - 04:35 pm
(Link)
stulba situācija, mja.
[User Picture]
From:[info]muzungu
Date:July 30th, 2012 - 06:26 pm
(Link)
Viss būtu ne tik stulbi, ja kāds zinātu uz kurieni man jādodas. Esmu pārsteigta, ka skolā, kur gan jau mans bērns nav pirmais, kas aizdodas, šādu lietu nezin.
[User Picture]
From:[info]primadonna
Date:July 31st, 2012 - 01:28 pm
(Link)
var intereseties
www.pmlp.gov.lv