aptauja -

About  

Previous Entry 3. Okt 2012 @ 14:33 Next Entry
(ir doma)
From:[info]divi_g
Date: 3. Oktobris 2012 - 22:42
(Link)
Skolas eksistē, taču obligātā militārā apmācība vairs ne.
[User Picture Icon]
From:[info]eeverggeeliiba
Date: 3. Oktobris 2012 - 23:03
(Link)
tātad, man ir taisnība anomālijām ģenerālkopā, resp., tevi interesē tikai tie, kas apguvuši šo prasmi obligātajā militārajā apmācībā? jo savā mūsdienu skolā es visnotaļ labi atceros šādu atkāpi no obligātās programmas, un, ļoti iespējams, ka kāds tā arī šo prasmi ir apguvis.
From:[info]divi_g
Date: 3. Oktobris 2012 - 23:07
(Link)
Un Tu tā droši zini, ka tā bija IZM reglamentēta militārā apmācība skolā, nevis jaunsargi?
[User Picture Icon]
From:[info]eeverggeeliiba
Date: 3. Oktobris 2012 - 23:31
(Link)
Varbūt tu ievēro, ka mans komentārs nebija domāts, lai izceltu šo vienu gadījumu, bet gan potenciālās atbildes neesamību. Varbūt vēl tu ievēro, ka mans jautājums palika neatbildēts. Sava pēdējā papildinājuma (par vienu gadījumu) sakarā neiesaku apšaubīt manu spriestspēju, jo gan tajā mirklī, gan šobrīd biju pieskaitāma un pie pilnas apziņas; savukārt par "IZM reglamentēts" nevaru komentēt, mācību gada plānus ar sporta skolotājiem kopīgi necaurskatījām un arī kopīgi neveidojām.
From:[info]divi_g
Date: 3. Oktobris 2012 - 23:44
(Link)
Es tiešām nezinu, kam bija domāts Tavs komentārs. Imho, lai diezgan nejēdzīgi pakašķētos par lietām, kas man vismaz nav svarīgas, jo es savu ziņkārību esmu apmierinājis arī ar šiem tik ļoti nepilnīgajiem atbilžu variantiem. Ja Tev ir vēlme taisīt par šo jautājumu socioloģisku pētījumu visā tā metodoloģijas spozmē, Tev ir visas iespējas to darīt. Man tādas vēlmes nav un neredzu iemesla to pārdzīvot.
[User Picture Icon]
From:[info]eeverggeeliiba
Date: 4. Oktobris 2012 - 23:26
(Link)
Es vienkārši esmu ļoti nelaipns un īgns cilvēks, kura vienīgā izklaide ir pildīt pseidopilsoņa pienākumu, piedaloties SC aptaujās.
From:[info]divi_g
Date: 5. Oktobris 2012 - 08:47
(Link)
Nu, vismaz paškritika turas līmenī.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba