aptauja - Spēks

About Spēks

Previous Entry Spēks16. Dec 2010 @ 15:19 Next Entry
(ir doma)
From:[info]kangaroo
Date: 16. Decembris 2010 - 16:42
(Link)
Man darba uzrakstīšana vispār prasīja 2 dienas, jo pa 4½ gadiem liela daļa referātu, kursa darbu u.tml. fabulu bija par vienu tēmu. Bakalaura darbā vienkārši saliku ar copy-paste metodi, bišķi pierediģēju un voilà! Nekādu retorisko jautājumu par spēka un/vai motivācijas trūkumu.
From:[info]judiite
Date: 16. Decembris 2010 - 18:37
(Link)
njaa,nepareiza studiju programmas izveele taa teikt ir novedusi mani pie tā,ka man nekad nekas konkrēts tur nav interesējis. jā ir šādas tādas lietas, bet kaut kā kaut kam konkrētam nekad nav bijis vēlme pieķerties. bet es saprotu,ka ir viegli,ja tiešām ir interese un materiāli par tēmu
From:[info]kangaroo
Date: 17. Decembris 2010 - 13:05
(Link)
Tieši tā iemesla dēļ es atbalstu to, ka pēc videnes cilvēki iet strādāt, nevis studēt, lai pamaina kādus 5- 6 darbus un saprot, ko tieši grib no dzīves. Es savu bakalauru dabūju 32 gadu vecumā.

Nu izņēmums varētu būt tie, kas jau videnē ir sapratuši un ārsti.
Ja ārsts tikai 25- 30 gados sāks studēt, tad par jēdzīgu
speciālistu kļūs ikkurāt pirms došanās pensijā ;-)
From:[info]judiite
Date: 17. Decembris 2010 - 14:40
(Link)
taisnība, es ar savu šā brīža domāšanu tiešām ietu pēc videnes strādāt.es vispār izvēlētos apgūt profesiju profenē nevis mācīties ģimnāzijā. bet nu kas darīts darīts,ir jau gana daudz laika pavadīts sūkstoties par savas dzīves izvēlēm.es gribētu būt no tiem cilvekiem,kas zina,ko grib, bet es tiešām nezinu.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba