aptauja - Spēks

About Spēks

Previous Entry Spēks16. Dec 2010 @ 15:19 Next Entry
(ir doma)
From:[info]atis
Date: 16. Decembris 2010 - 16:36
(Link)
Pietiekoši lielās problēmas, kuras rastos, ja darba nebūtu. Vienīgais, ka pieļauju, ka man mazliet palīdzēja tas, ka ne bakalauram, ne maģistram nebija minimālais lapu skaits (ārpus LV mācījos), vajadzēja tikai sakarīgi izklāstītu ideju, vienam kursabiedram ap 18 lpp. tikai bija.

Man liekas, ka labākais ir rakstīt vienā paņēmienā, atvienot internetu, atslēgt telefonu, darbā paņemt brīvu. Dienu un nakti, īsām pauzēm gulēšanai, jo tad nepazaudē galveno ideju. Divu, trīs dienu mocības un viss cauri, tb ja materiāli ir. Tad var svinēt un labot kļūdas.

Domāju, ka par kvalitāti stresot nevajag. Tāpat viņi nevienam nekad nebūs vajadzīgi.
From:[info]judiite
Date: 16. Decembris 2010 - 18:35
(Link)
lūk par kvalitāti ir vislielākais skrobis.tā teikt,es uzrakstiju darbu, jā. atzīstu,ka tas bija mēsls,jo pēdējā naktī,nez kāpēc bija palicis tik daudz nepadarīta,ka vienk uz rīta pusi aizvērās širmis un tas moments arī noraka iespējamo 4,5. un tāpēc,ka skola tā teikt šoreiz mani nepažēloja un neizvilka to knapo 4,tā teikt neuzdāvināja, bet pateica, labojiet labojiet labojiet. es nez, tas iesita pamatīgu naglu manā vēlmē pirmkārt jau pabeigt studiju programmu tieši šajā konkrētajā skolā. jo es nespēju komunicēt ar pasniedzējiem šeit,jo jūtos savā ziņā pievilta jo pietrūka tās ticības no vinju puses tieši tad,kad vinja bija visvairāk vajadzīga.
From:[info]judiite
Date: 16. Decembris 2010 - 18:38
(Link)
bet es piekrītu,ka labāk tiešām ir uztaisīt rakstīšanas maratonu un viss. nevis vilkt mēnešiem. es jau ik pa laikam piesēžos pie kompja ar domu,o-rakstīšu. bet tā ir viena diena un pēc tam jau es vairs nerodu vēlmi turpināt k ko darīt
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba