aptauja -

About  

Previous Entry 17. Aug 2010 @ 13:51 Next Entry
(ir doma)
From:[info]kangaroo
Date: 17. Augusts 2010 - 14:53
(Link)
Kādi vēl 15 gadi? 15 tūkstoši gadu (kā minimums). Visa Zemes vēsture ir viena vienīga ģenētiskā modifikācija, kad no nejaušas molekulu secības izveidojās pirmie organiskie savienojumi, kas vēlāk ķīmisku, fizisku un ģenētisku mutāciju rezultātā attīstījās līdz pat homo sapienam.

Tas gan izplidās pie nosacījuma, ja subjekts netic Dievam, kurš itkā radīja visas dzīvās radības un to sugas visā to daudzveidībā. Jāteic- ļoti veikls un fantāzijas pilns puisis (meitene?).
From:[info]susure
Date: 17. Augusts 2010 - 14:56
(Link)
Cilvēks runā par apzināti mainītu DNS kodu ar baktēriju, ķīmijas, mazu ampuliņu un kā tik vēl ne palīdzību. Nejauc rudzus ar auzām, citādāk izklausīsies pēc fanātiķa, kaut ko pamatojot ar dievu.
From:[info]kangaroo
Date: 17. Augusts 2010 - 15:30
(Link)
Kāda atšķirība- apzināti vai nejauši? Rezultāts no tā neimainās. Atšķiras tikai emocionālais fons, ko šīs pārmaiņas rada.

Ja cilvēks iet bojā lavīnā- ir skumji. Bet ja nogalina, tad tas jau spēj radīt pat agresiju. Taču rezultāts ir viens- kāds cilvēks ir miris.

Šeit tas pats. Laika gaitā ir radītas N-tās augu šķirnes. Tagad to ir iemācījušies izdarīt ātrāk. Rezultāts ir viens- ir radusies jauna šķirne. Kādas te nafig vēl emocijas ap to visu?
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba