aptauja -

About  

Previous Entry 7. Mar 2008 @ 10:31 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]mamuts
Date: 7. Marts 2008 - 10:35
(Link)
Tas ir izaicinājums Tavām prāta spējām - vai Tu vari absolūtam profānam konkrētajā jomā ieskaidrot pareizo risinājumu? Un ja Tev tas izdodas, ir TĀDS gandarījums pašam!...
Protams, daudziem būtu jāapdomā latviešu valodas gramatikas pareiza lietošana, bet te tak ir Ciba!... lai cilvēks runā, kā prasdams, vari klusībā par viņu pavīpsnāt.
[User Picture Icon]
From:[info]goddes
Date: 7. Marts 2008 - 10:39
(Link)
Uz šo varu atbildēt kā komentārā torch`am.
[User Picture Icon]
From:[info]mamuts
Date: 7. Marts 2008 - 10:57
(Link)
Bet kāpēc gan pārvērst komūnu "pajautā" par literātu klubu? Piemēram, es nekā nesaprotu no dzelžiem, bet samērā labi orientējos zivkopībā, zvejniecībā un makšķerēšanā. Tātad: ja man būs jautājums, kāpēc mājas veco datoru es pēc izjaukšanas pa sastāvdaļām neprotu salikt atpakaļ, es mēģināšu savas problēmas formulēt, izmantojot vārdus "zilais knibulis", "baltais mēsls" un "garā šķirba". Par vārdu "džampers" es pārvaicāšu, vai ar to domāta automašīnas sastāvdaļa vai apģērba gabals.

Savukārt par akvakultūru runājot, man šķiet, būtu nelietderīgi runāt šeit par ikru inkubācijas niansēm atkarībā no ūdens pH, temperatūras, dH, NO2-, NH4- jonu koncentrācijas...

Es atbalstu nevis savas kompetences izrādīšanu, bet gan palīdzēšanu savas kompetences ietvaros. Protams, ja uzdotais jautājums ir neslēpti idiotisks un Tev šķiet provokācija, tad var pirmo atbildi sūtīt kā nopietnu atbildi uz bērna līmeņa jautājumu, bet pēc tam, kad ir skaidrs, ka viens ākstās, var viņam piespamot uzdoto jautājumu ar izklaidējoša rakstura atbildēm - ofisa darbs ir samērā garlaicīgs, ja nav, ko darīt, lai tad tauta izklaidējas. ;))
[User Picture Icon]
From:[info]goddes
Date: 7. Marts 2008 - 11:06
(Link)
Tu runā par pārāk specifiskām lietām. Valoda ir pirmais un vienīgais, kas JĀZINA katram, lai spētu eksistēt sabiedrībā. Tikai pēc tam ir reizrēķins uc. zinātnes.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba