aptauja - Komentāri

About Komentāri
22. Janvāris 2008 - 21:19
ņem vienādās daļās sviestu, miltus, sarīvētu sieru (klasiski ~200g). sviestu saplucina/sakapā, iemīca miltus, sieru. kad tā sastrādātā masa vairāk mazāk izskatās pēc mīklas, ieliek aptuveni uz 1/2h ledusskapī. pēc tam no mīklas veido mazus pakaviņus, ko liek uz plāts un cep straujā siltumā ne pārāk ilgu laiku (tiešām nemāku pateikt minūtēs, skaties, kamēr smuki dzelteni; brūni būs rūgti)

sāli/garšvielas var bērt un var arī nebērt, tas pēc vēlēšanās un siera, ko izmanto
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba