aptauja - Komentāri

About Komentāri
22. Oktobris 2007 - 23:29
Nesaprotu, kur ņēmi statistiku, kas liecina, ka sievietes mūsdienās aktīvi nenodarbojas karjeras, pašizpausmes un izglītošanās jomā. Varbūt dzīvoju neparastā sociālā vidē, bet manā fakultātē, draugu vidū, paziņu lokā dāmas ir centīgākas, gudrākas, inteliģentākas un pa karjeras kāpnēm augstāk tikušas nekā pretējā dzimuma pārstāvji. Lielākoties tas panākts ar pašdisciplīnu, smagu darbu, mērķtiecību un vēlmi sasniegt ievērojamus rezultātus.

Iespējams, mīts par sievietēm, kas vēlas nestrādāt, bet tikai tērēt sava vīra/drauga sapelnīto naudu, radies dzeltenās preses vai popkultūras iespaidā. To, kas ir negatīvs, vienmēr ievēros vairāk. Sievietes, kuras vēlas tikt apbērtas ar naudu, dāvanām, pielūdzēju sajūsmu un nogrozītām galvām, biežāk izturas izaicinoši, klejojot pa Rīgas centru un žurnālu lappusēm. Turpretim dāmas, kas kaut ko sasniegušas, parasti brauc savos biznesa klases automobiļos un nedzenās pēc lētas slavas.

Tas, protams, ir tikai mans viedoklis, kas veidojies no sociālā konteksta etnogrāfijas un nepretendē uz vienīgā pareizā statusu.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba