aptauja -

About  

Previous Entry 14. Nov 2006 @ 19:22 Next Entry
(ir doma)
From:[info]kangaroo
Date: 14. Novembris 2006 - 21:11
(Link)
Nu, nu... Nebūt neesmu hiperpiselīgs ērzelis. Neesmu nedz hiperpiselīgs, nedz ērzelis, bet anyway uzskatu, ka tas ir nereāli. Jā, man ir draudzenes- sievietes, ar ko man nav un nebūs seksuālas attiecības, bet šīs attiecības vienlaga veidojas uz simpātiju un seksuālās pievilcības pamata. T.i. man nekad par draudzeni nekļūs sieviete, kura man nepatīk un neliekas seksuāli pievilcīga. Un tikai mans sev pašam uzstādītais princips nelaist pa kreisi mani attur no mēģinājumiem doties tālāk.
From:[info]pitchforks
Date: 14. Novembris 2006 - 21:58
(Link)
Nez, man tā nav. Man ir meitenes - labi draugi. Izskatīgas un patīkamas. Pret dažām jūtu seksuālu pievilcību, citām nē (tāpēc varu salīdzināt). Un vispār kāpēc jāvelk kaut kādas robežas. Ja mēs esam labi un sirsnīgi draugi, tam, vai mēs kādreiz kopā guļam, nemaz nav tik liela nozīme.
From:[info]kangaroo
Date: 14. Novembris 2006 - 22:04
(Link)
Kā tad nu nav nozīmes?! Par to jau bija jautājums. Kādi tur vairs nafig draugi, ja guļ? Tas jau saucas pavisam savādāk...
From:[info]pitchforks
Date: 14. Novembris 2006 - 22:35
(Link)
Kapēc saucas? Kā saucas? Tev saucas - man nesaucas. It's all in your head :).
From:[info]kangaroo
Date: 15. Novembris 2006 - 14:05
(Link)
Tobiš Tu izpis savu draudzeni, nosauc to par kopīgu kafijas padzeršanu un ķipa nekas nav bijis? Fanīgi ;-)
From:[info]pitchforks
Date: 17. Novembris 2006 - 10:47
(Link)
Kāpēc nekas nav bijis? Ir bijis, bet kāpēc tam jāietekmē mūsu draudzību? Protams, izklausās dramatiskāk, lietojot vārdu izpis kā agresīvu vīrišķā pārākuma pierādīšanu. Mēs varam darīt, ko gribam, neiekļaujot sevi sociālajās normās, ja nevēlamies.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba