reklāma/antireklāma - Idejas Ziemassvētku dāvanā, [entries|archive|friends|userinfo]
reklāma/antireklāma

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Idejas Ziemassvētku dāvanā, [30. Nov 2009|16:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
add
[valium]
Sveiki visapkārt!
Tuvojas Ziemassvētki un būs vajadzīgas neskaitāmas dāvanas. Tuvākajiem lieākas, svēšakajiem mazākas, bet tomēr. Ar katru gadu manu ideju skaits vai nu sarūk, vai arī nemaz nav laika domāt ko īpašu, kur nu vēl iet un meklēt jau tā pārbāztajos veikalos.
Šodien uzgāju ko ļoti patīkamu - www.gizmos.lv. Visvisādu gadžetiņu veikals! Laikam jau visiem ir zināms www.mojo-jojo.lv, kur ir līdzīga rakstura preces, taču gizmos.lv piedāvā lielāku klāstu ar daudz neparastākām mantām. Kādu laiku pirms tam iegādājos šo to mojo-jojo.lv, bet nekas diži oriģināls un neredzēts tas nebija, kā arī lielākā daļa viņu mantu šķiet jauki nieciņi, taču nekas reāli izmantojams (man, kā praktiskam cilvēkam tas ir ļoti svarīgi!). Foršākais ir tas, ka dvanas tādā veidā var mklēt jebkurā laikā, pat darbā ;) kā arī ir piegāde uz mājām. Pāris preces ieskatam zemāk, kuras, manuprāt, varētu būt ļoti foršas dāvanas:

Debesu laternas! 2.50 Ls.
Ideja par to, ka ziemassvētku vakarā vai Vecgada vakarā uzraksta vēlēšanos un palaiž visumā šķiet fantastiska. Un ja nu piepildās, ko?:)



Ledus šotiņi
Šis brīnums pašai mājās ir, neteiktu, ka tiek lietots bieži, taču mājas ballītēs ir lielā cieņā!


Vīna pudeļu balsti 3.50 Ls
Vienkārši un lēti, un tajā pašā laikā ģeniāli! Es pat zinu, kam tādus uzdāvināšu! :)


Origami piezīmju lapiņas 1.90 Ls
Ja man ko tādu būtu uzdāvinājuši kaut vai vidusskolas laikos, kaut vai tajā laikā, kad sēdēju un garlaikojos ofisā.. Būtu vismaz iemācījusies origami mākslu!


Protams, minēju lētākās dāvanas, kuras personīgi ieinteresēja mani. Ja pavisam godīgi, tad dodos pēc diviem vīna pudeļu stutētājiem jau tulīt! Kā arī vēlāko noteikti iegādāšos vismaz 3 debesu laternas, jo sapņotājiem šādas dāvanas noteikti patiks!:)


P.s. Gizmos.lv atrodas uz Pulkveža Brieža ielas, mazliet tālāk aiz restorāna KID.
Linkir doma