The Art of Advertising


Reply To:

London, Museum of Brands, Packaging and Advertising. @ 11:01 pm

[info]gossip_girl posted in [info]ad_loving:



Viens no laimīgākajiem momentiem Londonā bija Brendu, iepakojuma un reklāmas muzeja apmeklējums. "A place to worship" - tā par viņiem saka Telegraph un es tam pielnīgi piekrītu! Grūti aprkastīt cik neparasti, kolosāli un vienkārši skaisti tas viss ir. Grūti nepadalīties, tāpēc ievietošu šeit dažas bildes no daudzām, ko es uzņēmu, neskatoties uz "vieglu aizliegumu" %)

Muzeju ir diezgan grūti atrast. Tas atrodas Notinghilā, netālu no Portobello, taču tā atrašanas ieliņa nav iezīmēta kartēs, tāpēc tas var sāgadāt nelielas grūtības. Mūs, piemēram, sagaidīja ar jautājumiem kā mēs par viņiem uzzinājām un vai viegli bija viņus atrast %))

Iepakojumu paradīze! :)





Harper's Bazaar un Vogue :)







Tur bija arī ļoti daudz visādu skaistu rotaļlietu. Man mīļākā vienmēr bija Bārbija.



Starp citu, par katru desmitgadi un tās ievērjamākiem brendiem plauktos ir izvietoti arī nelieli teksti apmeklētāju izglītošanai :)



Cik smieklīgs reiz izskatījās Tony the Tiger :D



Persil evolūcija :) Šādi tika parādīti daudzi brendi: Coca-Cola, Fairy, Cadbury's un citi. Ārkārtīgi interesanti!







Muzejā ir arī veikaliņš, kurā var nopirkt visādas inčīgas lietiņas sākot ar atklātnēm un piekariņiem, beidzot ar cepumu iepakojumiem un priekšautiem!
Es, protams, neaizgāju bez pirkumiem.





Rezumējot, iesaku jums, reklāmas cienītāji, apmeklēt šo super stilīgo vietiņu. Patiesībā tur būs interesanti pat tiem, kam reklāma un iepakojumi maz interesē. Un vēl, lai vieglāk atrast, apskatiet sākumā viņu interneta lapu - www.museumofbrands.com

 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: