|
You are viewing 20 entries, 20 into the past April 6th, 2007dienasgramata @ 09:43 pm:
Latīņamerikas indiāņu diēta (Iespējamais svara zudums – 3 kg.) * 1,5 kg palielu kartupeļu rūpīgi nomazgā un cep cepeškrāsnī, lai apvalks būtu zeltains un kraukšķīgs. * Sadala 6 porcijās un ēd ik pēc noteikta laika – no brokastīm līdz vakariņām (var uzkarsēt mikroviļņu krāsnī), bez sāls un citām piedevām – eļļas, sviesta vai majonēzes. Atsildot kartupeļus var apliet ar ūdeni. * Vēlams arī dzert negāzētu minerālūdeni, taču ne vairāk par 2 – 3 l. Aizliegts lietot jebkādu alkoholu.
March 29th, 2007marina @ 01:09 pm:
kad biju amērikā, mēs vienu vakaru vakariņojām kopā ar lietuviešu basketbolistu, NBA spēlētāju. tur tie eiropieši vispār kopā turās, pat ja spēlē viens pret otru. Un tam lietuvietim ir sieva no Izraelas. tāda tieviņa, smukiņa. viņi bija precējušies divas reizes, vienreiz pa eiropeiešu tradīcijām, otreiz pēc Izraēlas. Mēs aizgājām uz kaut kādu sushi restorānu un tā sieva sēdēja starp mani un savu vīru. un pasūtīja 2 veidu salātus. Un pēc katras 3. karotes, ko iebāza mutē, pavilka uz augšu krekliņu un apskatīja sev vēderu. tāpat viņa arī darīja spēļu laikā. skatījās pamīšus uz laukumu un savu vēderu.
March 28th, 2007skuka @ 04:25 pm:
šodien atkal kas gluži pretējs. neēdu - jo nav, ko ēst. izlasīju par alejas rīsiem un nodomāju: kaut man tādi būtu! esmu apēdusi tikai 2 griķu krekerīšus par 50 kcal un, patiesību sakot, esmu badā. varētu ieiet pie Omas, bet - varu jau iztēloties, ko vina man piedāvās. kaut ko tonnīgu. varētu iziet ārā apēst kaut ko gaumīgu kādā dārgā vietā, bet - nav kompanjona un, patiesībā, ir arī slinkums. varētu aizvilkties uz veikalu kaut ko nopirkt, bet man te nav tuvumā nekādu veikalu, izņemot elvi, kurš man riebjas, un gastronomu, kurš ir, nu, teiksim, nediētisks (tur nav dārzeņu vispār, bet salāti peld krējumā un majonēzē.šķiņķi man negaršo kā šķira).
aleja @ 03:28 pm:
Vārītus rīsus sajaucu ar smalki sakapātu kinzu, indijas riekstiem, pusdaiviņu ķiploka. Visu pārlēju ar mazliet rūgtenu olīveļļu un pustējkaroti ābolu etiķa.
March 27th, 2007casiopea @ 04:15 pm:
tikko uzgāju vienu 99 gadu rakstu kur Lolita Neimane centīgi priecīgi stāsta kā pati bijusi resna (83kg) un 2 mēnešu laikā nokritusies svarā par 27 kilogramiem ēdot tikai rupjmaizes garoziņas. Interesanti, vai tā nav kaitniecība kautko tādu kā dietologam paziņot. Ir tač tādi cilvēki kas tam svēti tic un pilda. Vispār mani tie diētu šarlatāni šausmīgi tracina ar visām tām fiksajām brīnumdiētām. Es varu tiki iztēlotie kā viņas āda pēc tiem 2 mēnešiem karājās. OH MY GOOD :(
March 24th, 2007marina @ 07:19 pm:
cik kalorijas patērē 45 minūšu lēnā skrējienā?
March 22nd, 2007marina @ 07:57 pm:
par LŪDZU ĒDIET KOLRĀBI, VIŅŠ IR ĻOTI GARŠĪGS. gan zaļu pagrauzties darbā gan var arī vārīt - -es piemēram tikko mājās sagriezu tādās frī kartupeļa salmiņa lieluma daļiņās un uzvārīju. pa virsu vēl zaļos zirnīšus ( man gan draudzene, kas iet pie brēmaņa, stāstīja ka VISI konservi ir aizliegti diētas laikā, bet man liekas, tā ir citas operas diēta, tur viskaut ko skaita savādāk, vairāk skatās un sāli, cukuru, eļļu) un vēl nedaudz fetas sieru un vēl drusku zilonīti balto un pa virsu dillītes un vienkārši ideāli. tātad,a tkārtoju vēlreiz: LŪDZU ĒDIET KOLRĀBI
liljabrik @ 07:23 pm:
nu uzrakstiet kādu recepti.
March 21st, 2007skuka @ 08:13 pm:
uztaisīju puikam piecas maizītes ar dārgo pīļu pastēti, ko viņš visu laiku dievināja. izrādās, šoreiz pastēte neesot tāda kā parasti, un viņš neēd. kur lai es lieku tās maizītes? pīļu pastētē ir vismaz 300000 kaloriju. un man arī negribas. bet suns dabūs alerģiju, viņam atkal aizpamps seja un izkritīs skropstas.
March 19th, 2007skuka @ 10:49 pm:
Klausieties, es taču te mirstu kaut kādā ziņā, a jums, kas, pofig, vai ne?
skuka @ 07:54 pm:
dažu dienu man ir baigā problēma apēst nepieciešamo kaloriju skaitu. es zinu, ka tas saistīts ar stresu. Bet es tur neko nevaru darīt. nē, protams, ja es ķertos pie konfektēm (bet man nemaz negribas), tad jau piespiedu kārtā tās kalorijas savāktos. Un vēl man ir slinkums gatavot salātus. Vot, nespēju vairs. Un burkānus neieredzu. Lai viņi pūst tur, ledusskapī. Vis jau būtu ok, bet es labi zinu - kad es garīgi atveseļošos, tad sāksies ēšana. Un tad visi tie kg būs atkal klāt. Un tieši tāpēc, ka esmu ēdusi par maz. Lūk tā.
liljabrik @ 06:00 pm:
estikai domāju, cik tas viss ir perversi, tas, ka mēs esam resni un meklējam kaut ko kur mazāk kaloriju, bet karā un cietumos un vēl kur katra kalorija reāli zelta vērtībā, un tur gluži pretēji rēķina visu. un vispār, arī pirms 200 gadiem viss vēl bija pavisam citādi. dārzeņi un nokrejots piens - lētā manta, gaļa un sviests - svētki un laime
March 17th, 2007skuka @ 01:48 pm:
Iedzeršu ko uzmundrinošu apetītes uzlabošanai - tas būs 40 grādīgs bērzu pumpuru, priežu un egļu pumpuru, zelta saknes un meža zemeņu uzlējums. Viena mana darbiniece tādus gatavo. Esot jālieto 2x dienā pa 30g. Es gan parasti ierauju tāpat no kakliņa.
skuka @ 01:44 pm:
Šis ieraksts būs pretrunā iepriekšējam, bet vienalga. Man liekas, ilgstošā diētas ieturēšana ir , kā tagad saka "rezultējusies" stāvoklī, kad man nevis vienkārši ir apnicis ēst diētiski, bet apnicis ēst vispār. Man neko negribas, pat gaļu. Tikko atgriezos no tirgus. Agrākos laikos es, skatoties uz jēlajiem gaļas gabaliem, gara acīm redzēju tos kārdinoši kūpam, pagatavotus visdažādākajos veidos. Šodien man bija sevi pamatīgi jāpierunā nopirkt kaut kādu cūkas šķiņķa gabalu. Fui, ko muldu. Ne jau es sevi pieriunāju - mani pierunāja pārdevēja, citādi es tā arī būtu aizgājusi tukšā.
March 16th, 2007skuka @ 09:33 pm:
Ō, man liekas, es kļūstu resna! lai gan P. šodien izcepa garšīgas plānās pankūkas un es nevienu neapēdu.
skuka @ 02:41 pm:
Paskaiddrošu, kas ir dadas podiņš. Galerijā Centrs, respektīvi, vecajā unītī, ir kafejnīca (restorāns?) Dada. Tur ir visādi ēdieni a la carte, ko nekad neesmu mēģinājusi, bet ir arī podiņš. Tas nozīmē, ka tu esj gar garu leti un krauj vienā bļodiņā visu, ko sirds kāro. var sakomplektēt "jūras augļu" podiņu, var - gaļas podiņu. Ja kādam patīk ēst zivis kopā ar gaļu, var darīt arī to. Es vienmēr taisu zivju podiņu. Tur vienmēr ir vairākas šķirnes zivju, mazās garneles, lielās saldūdens garneles, mīdijas, kaut kāds jūras kokteilis (tipa, mazi gliemezīši, kalmāriņi u.t.t.). Vēl tur visādi ķīniešu tipa makaroni, ūdens kastaņi, bambusu dzinumi, dažādas sēnes, asie pipariņi, selerijas, indiešu zirņi, lociņi, ķiploki, nu - ko tik var iedomāties. Tā lielākā māksla ir savu podiņu piekraut pēc iespējas pilnu. Tas ir, uzmanīties, lai apakšā neileik kaut ko milzīgu un čaganu, kaut kādu krunkainu kāpostu, teiksim, un tad puspodiņš jau pilns. Es parasti ļoti rūpīgi apakšā izkārtoju dažādos dārzeņu gabaliņus, tad sēnes, tad, nekautrēdamās, piestampāju visu ar zivīm un garnelēm, vēl piepsiežu ar karoti riktīgi, un tad beigās uzlieku kādu makaronu kaudzīti - nu tā, ka knapi turas, lai nekristu pāri malām. Tam visam nav nozīmes, jo pavārs pēc tam visu saturu izgāž uz lielas plīts virsmas un apcep ar tevis izvēlēto mērci (es ņemu mango mērci, jo tā nav tik trekna kā kokosa, bet tur ir vēl daudzas un dažādas). Ā, bet kārtība ir tāda, ka papriekš tu apsēdies pie galdiņa, pasaki oficiantam, kuru mērci gribēsi, tad viņš tev atnes tādu dēlīti ar padziļinājumu, kur iestutēt bļodiņu, lai neslīd nost, un piespraustu čeku. Tad tu ar to dēlīti ej gar leti, un tālāk rīkojies kā iepriekš minēts. Nu, baigi, baigi garšīgi sanāk. Podiņš maksā 5 Ls, bet, es jums teikšu, ja ēnm vērā, cik daudz lielo garneļu tur var sapičkāt un salīdzina ar dažādu jūras ēdienu cenu citos restorānos, tad tas ir ciešami. Stāsta, ka dažreiz lielo garneļu neesot. Ja tā gadīsies arī man kādreiz, tad varbūt es saņemšos izmēģināt gaļas podiņu. Īpaši, ja būs arī pīle. (Šodien bija cūka, liellops, vista un jērs).
skuka @ 11:46 am:
Izdomāju, ko es varētu apēst. No kā man varbūt paliktu labāk.Izēdīšu Dadas podiņu. Pa ceļam paskatīšos uz notikumiem pie Brīvības pieminekļa. Būšu ļoti uzmanīga. Ā, vispār interesanta tāda štelle. Pogas Antons vienmēr piedēkļa "uz" vietā lieto "iz". Teiksim - būšu izmanīgs, izmanīšos, mammīte man izdāvināja, es tev izzīmēšu, no šitā kociņa es iztaisīšu....nu, un viena slavena valoidniece teica, ka tā esot arhaiska un būtībā pareiza forma. Tā ka es būšu ļoti izmanīga. Upd. Ienāca ziņas no Brīvības pieminekļa, b.v. tikko gājis garām - esot tāda policistu izstāde.
marina @ 09:07 am:
man šodien uz darbu līdzi ir 2 apelsīni, nedaudz svaigs puķukāposts (1.brokastim) un pusdienās ir tas pats, no kā es vakar no krēsla nokritu. vēl ir daudz jādzer šķidrums, tā slimība vēl sēž iekšā
March 15th, 2007marina @ 05:25 pm:
es tikko nopirku ļooooti garšīgas marinētas bietītes. spilvas. nu vienkārši gribēju te to ieteikt. kopā ar biezpienu vājpiena un dillītēm un zaļajiem zirnīšiem var nokrist no krēsla
liljabrik @ 03:13 pm:
kurš orgāns un kādas barības vienas ir atbildīgas par acu ābolu krāsu? kas jādara, lai pazūd asinsvadi un dzelteni-pelēcīgā nokrāsa?
Powered by Sviesta Ciba
|