Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mani jaunumi 16. Sep 2007|01:01
zuzanna
Tātad mājās ir dīvāns. Skaists. Bet galvenais, ka ir. Ir dīvāns. Tur gan ir ~ 3 atsevišķiem stāstiem, kāpēc tieši šis, kāpēc vakar un kā tas īsti notika. Bet nu - nav laika, nav stāstu. Tikai pieminēšu, ka dīvāna vedēju dēļ no darba dabūju traukties ar taksi piektdienas sastrēgumstundā un klausīties krievu tautības šofera nacionālistiskus izkliedzienus un izsaucienus.
Šodien biju uz filmu "Es kalpoju Anglijas karalim" - brīnišķīga čehu komēdija par lietu vērtību dažādos laikos. Stāsts par otro pasaules karu un viesmīli, kurš vēlējās kļūt par miljonāriem. Ziniet - šīs filmas sakarā sāku domāt, kā tas no malas izskatās, kad es paceļu tos vien- un divsantīmniekus no ceļa.
Man ir saaukstēšanās ar zemu temperatūru un zemu asinsspiedienu. Sajūta kā izdzistot. Tāpēc pēc filmas aizgāju uz tuvāko vietu uzēst zupiņu. Šoreiz tas bija ķīniešu restorāns/ bistro uz Valdemāra ielas. Un vēl līdzi savācu nūdeles ar dārzeņiem un garnelēm.
Tad biju darbā - svinējām kolēģes pēdējo darba dienu un vārda dienu. Bija mīlīgi. Diemžēl uz lielo vakara tusiņu es tomēr netiku.
Tad es sagatavoju datoru atdāvināšanai māsai - visu, kas man ir svarīgs kopēju uz šī brīža aktuālo datoru. Tas bija ilgs pasākums. Bet nu jau beidzies. Tad pabiju arī māsas kojās - diezgan šaušelīgi, bet viņa smaidot tās sauc par mājām. Nu ko - katram savas mājas. Tagad jāizdomā, kā vecākiem polektkorekti atreferēt redzēto.
Un vispār - man iet labi. Man tikai vajag atrast labu darbinieku. Tikt galā ar parādniekiem. Un sagatavot piedāvājumus nākamajam gadam ar visādiem papildus pakalpojumiem. Vai es ar to tieku galā? Nē, bet es ļoti cenšos. Vēl es cenšos nesmēķēt. Katru reizi, kad iedomājos par cigāru kabatā, tad sarunāju ar sevi, ka man taču tas nav vajadzīgs. Pagaidām izdodas sarunāt, bet tas nav uz ilgu laiku.
Un rīt ir televīzijas dievkalpojums no manas draudzes. No vienas puses negribu tur iet - jo nebūs Svētā Vakarēdiena, no otras puses - man ļoti gribās tur pabūt, jo tā ir mana māju draudze. Nu tāpēc vēl nezinu, vai aiziešu, vai nē.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system