Zuzannas domas - [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[6. Jul 2007|22:00]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šī Grejas anatomijas sērija bija viena no tām, kas uz mani atstās ilgu iespaidu. No seriāliem tā notiek reti. Spēcīgi. Un lai cik liels profesionālis tu esi, kaut kādā brīdī tu esi vienkārši cilvēks - vājš. Un ja noteikumi tiek pārkāpti uz dzīvības robežas, tad tāds iznākums ir loģisks. Ja vien pēkšņi nākamajā sērijā nenotiks brīnums.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]fleur
Date:6. Jūlijs 2007 - 22:39
(Link)
jap.
[User Picture]
From:[info]merlot
Date:7. Jūlijs 2007 - 09:10
(Link)
past'asti, kas notika. es redz'eju to da'lu, kas beidz'as ar vadi'na p'argrie'sanu un 'arstu ap'saudi pie ieejas. nepasp'eja..

sausmas nav latv burtu
From:[info]zuzanna
Date:7. Jūlijs 2007 - 15:13
(Link)
Nu visa sērija arī bija par sekām par to vadiņa pārgriešanu un Bērka sašauto plecu. Kā arī pārējiem iesaistītajiem interniem. Vēl slimnīcas (vai nodaļas) vadītāja 17 gadīgā krustmeita tika ievietota slimnīcā - pēc nevainības zaudēšanas viņa bija nonākusi bezsamaņā, izrādījās, viņai ir bijis olnīcu vēzis. Un dikti spēcīgi tika parādīts Jangas vājums, kad viņa nespēja uzturēties pie Bērka palātā un meklēja iemeslu iet prom. Savukārt vēl tā simulācija ar to vadiņu - nu Izija laikam zaudēja savu interna vietu, savukārt tas slimais džeks viņu ar pēdējiem spēkiem bildināja. Bet sērija beidzās tā, ka liekas, ka velti viņš viņu bildināja - transplantētā sirds nepalīdzēja.

hackers counter system