Zuzannas domas - (kaut kas neartikulēts) [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

(kaut kas neartikulēts) [7. Feb 2006|19:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien pie mums ieradās jaunais datortīkla admins. Krievs, kurš latviski nerunā, bet par laimi daudz maz saprot. Man nekas nav pret krieviem, bet ir lietas (ko savas neaptēstības dēļ) es knapi spēju saprast vai izskaidrot savā valodā, kur nu vēl svešā. Bet labi - pirmais secinājums - mums būs pamatlīmeņa komunikācijas problēmas. Un jā - vēl nepietiek ar to, ka viņš visas lietas skaidro krieviski, bet viņš to dara runājot zem deguna un zibenīgi ātri. Nu esmu lēna (lasīt bremze). Šaubu nav.

Izpelnījos aizrādījumu par vairāku čata programmu esamību iekš mana PC. Nu jā - ko man darīt, ka cilvēki, ar kuriem vajag komunicēt, katrs lieto savu brīnumu?

Bišķiņ tas džeks pamanījās manu super labo garstāvokli sabojāt. Un kā viņš uzbrauca manai sekretārei - vispār iespert gribējās. Manus darbiniekus aiztikt drīkstu tikai es. To sauc par egoismu.

Gan jau es dzīvošu. Par to džeku nezinu. Varbūt jāaizsūta uz dikcijas kursiem pie Antonijas iekš Latvijas Radio.
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]dzeina
Date:7. Februāris 2006 - 19:56
(Link)
Pag, bet pati vai tad nepieņēmi darbā?
From:[info]zuzanna
Date:7. Februāris 2006 - 19:59
(Link)
Nē. Mans iestādījums ir milzīgs. Es esmu vadītāja kaut kam, bet virs manis ir kāds, kas rūpējas par šādu darbinieku pieņemšanu.
From:[info]vilkz
Date:8. Februāris 2006 - 18:34
(Link)
klau Zhuzha,gribi noskaidrot ku taadas adminam ir gruuta dziive?Pameklee caur google BOFH(Bastard Operator From Hell)staastinjus.Un noskaidrosies cik gan gruuta vinjiem ir dziive izskaidrot lietotaajiem,kas neko nerubii kaut cik saprotamaa valodaa.Mums ar te darbaa IP liimenja administrators ir taads kas runaa visu klusinjaam un caur degunu,njemot veeraa to,ka ir ar kaut ko aiznjemts.:)
From:[info]zuzanna
Date:8. Februāris 2006 - 19:24
(Link)
Jau vakar dažus BOFH stāstiņus palasīju. Nu neesmu pilnīgi neaptēsta, bet ... Man tomēr labāk būtu saprotams, ja cilvēki runātu skaidri un manā valodā. Bet nu - miers ar to.

hackers counter system