Zuzannas domas - Grave inside me [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Grave inside me [8. Mar 2011|19:09]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
http://vimeo.com/5827610

Šī ir mūsu skolotāja īsfilma. Stāsts ir par to, kā no vēsturiska apvidus valsts liek visiem iedzīvotājiem pārcelties. Un filmas galvenais varonis sākotnēji pretojas, jo šajā pilsētā ir apglabāta viņa dārgā sieva, pie kuras kapa viņš iet katru dienu.
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]nanochkine
Date:8. Marts 2011 - 19:28
(Link)
visus scenraarija veidoshanas nosleepumus luudz siiki pieraksti un telegraafee mums pa punktiem!! sevishki jau ja attiecas uz tr klipiem!
sveiciens sievieshdienaa!!!
From:[info]zuzanna
Date:8. Marts 2011 - 20:23
(Link)
Oi, nu tos noslēpumus baigi nesolu, jo diemžēl tas viss notiek turciski un mums iztulkota tiek labi ja desmitdaļa no notiekošā, bet mēs skatāmies kopīgi visādas awesome īsfilmas un pārrunājam un tad jau redzēs, vai arī sāksim rakstīt. Vakar bija ievadlekcija par scenārija un stāsta sakarību. Šodien bija runa par synopsis rakstīšanu un šai lietai mēs it kā veltījām veselas 3 stundas, kas man likās drusku par daudz. Bet nu redzēsim ko nesīs rītdiena. Pēc plāna mums vajadzētu pievērsties tēlu aprakstiem.

Tev arī sveiciens sieviešdienā! Man uz viesnīcas ledusskapīša plasmasas ūdens pudelītē stāv iesmaržināta neļķe. Vari iedomāties - viņi te ar kaut kādu odekolonu sasmaržinājuši neļķi. Ja v šoke.

hackers counter system