Zuzannas domas - 2011 [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

2011 [1. Jan 2011|04:17]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Laimīgi tas iepriekšējais gads ir pavadīts, priecīgi un diezgan skaļi ir sagaidīts jaunais. Man te visu laiku bija problēma, ka nav kur salikt normāli rotas lietas un man šodien uzdāvināja brīnišķīgu dārglietu lādīti, kā arī arābu šalli (arafatka).
Turki nav raduši lietot alkoholu un viņi tik ātri piedzeras, ka mēs vēl knapi vīnā lūpas apslapinājuši tik esam. Bet bija jautri, es pat izdejojos, neskatoties uz faktu, ka pasākumā kopumā bija 5 meitenes un 20 vīrieši, kas automātiski nozīmē, ka lai ko es darītu vai nedarītu, uzmanība ir garantēta.
Bet ir lietas, kas visur ir vienādas.
Dzīve ir skaista.
Laimīgu jums šo gadu!
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]fanija
Date:1. Janvāris 2011 - 13:54
(Link)
hh, es arī izgājušonakt saņēmu sveicienus no turciņiem, kas pēkšņos varonības uzplūdos bija izdzēruši pa divi, trīs litri alus. Un man paliek dikti žēl, iedomājoties šaušalīgo šorītu viņmājās:))
From:[info]zuzanna
Date:1. Janvāris 2011 - 14:04
(Link)
Mjā. Īstenībā latvieši vīnu diez ko nedzēra, bet mēs ar softdrinkiem atjaucām zuiku (rumāņu vodku), kas bija ap 40 grādiem, un kad beidzās softdrinki - turpinājām to elles dziru lietot tīrā veidā. Un man šodien nav nekādu sliktu piemiņu par to. Bet es pieņemu, ka mūsu turciņiem arī šis rīts tāds pasmagāks. Bet nu gan jau.

hackers counter system